#10.19 Je zult niet geloven wat ik in mijn badkamer aantrof

#10.19 Je zult niet geloven wat ik in mijn badkamer aantrof

Ik had een methode ontwikkeld om te zien hoe erg ik van de kaart was. Als ik in mijn hoogslaper op mijn zij op mijn kussen lag en naar mijn digitale wekker keek die met draad aan de spiralen was geknoopt, en ik de cijfers in vertigo-vorm voor mijn ogen zag dansen, dan was ik flink van de kaart.

Zo’n avond was het. Ik kon me niet eens goed herinneringen hoe lang ik lag te slapen. Mijn deur ging met een kraak open. Ik hoorde een wezen door mijn kamer voortbewegen. Hij leek tegen iemand te praten.

Een damesstem. Fluisterend. Niet in mijn kamer. ‘Badkamer.’

‘Wat?’ Een andere stem. Duidelijk bezopen. Het klonk als Nathan.

‘Badkamer’, siste de vrouwelijke stem.

De schim verliet mijn kamer weer. Twee minuten later hoorde ik de douche aangaan. Ik zat rechtop in bed, klaarwakker. Ik was duizelig van de alcohol. Ik had een delirium. Dat kon niet anders. Waarom zou Nathan een vrouw mee naar mijn kamer willen nemen? Dat sloeg nergens op.

Ik stapte uit mijn stapelbed en trok een shirt aan. Ik keek naar de klaargemaakte bank als slaapplek. Het enige wat hij moest doen was vannacht met zijn dronken kop op de bank in slaap vallen. Dan zag ik dat hij me niet tot last was. Dan had ik kunnen overwegen om hem nog een nacht te laten slapen.

Iets klopte niet in dat hoofd van hem.

Ik liep de gang in en keek naar de kamerdeur van mijn huisgenoot. Door het raamvenster in zijn deur kon ik zien of hij een lamp aan had of niet. Volledig donker. Geen leven in te bekennen. Als hij ging douchen liet hij altijd een lamp aan op zijn kamer.

Mijn vrouwelijke huisgenoot die beneden woonde was een ochtenddoucher. Zij kon het ook niet zijn.

Ik liep naar de badkamerdeur toe en luisterde of ik iets hoorde.

Alleen het geluid van de waterdruppels kletterend tegen de al zes weken niet schoongemaakte badkamervloer. Ik zette mijn hand op de klink, liet die zachtjes naar beneden gaan en haalde deur uit het slot en deed hem iets open tot de ketting strak kwam te staan. De badkamer kende geen fatsoenlijk slot, maar een ketting, die eerder diende als signaal ‘bezet’ dan dat het indringers buitenhield.

Ik luisterde geconcentreerd. Ik hoorde een soppend geluid. Het geluid van twee lichamen die in en uit elkaar gingen. Het was het geluid dat ik maar al te goed kende. Het geluid was de bevestiging dat de dame zich volledig aan me overgaf. Haar vaginavocht dat zei: Kom maar binnen met je knecht.

Hier stond ik dan. Net zoals vroeger, toen ik als dertienjarige jongen aan de deur van de slaapkamer van mijn broer stond om te luisteren of hij seks had.

Nu was hij waarschijnlijk dat lelijke mokkel uit het café aan het neuken in mijn badkamer.

Het lef. Mijn hand begon te trillen van woede. Het zweet brak me uit. Twee jaar lang had ik hem niet gezien. Ik had hem onder protest uitgenodigd om een nacht bij me te slapen, omdat hij geen andere plek had. Dan vond hij het nodig om in mijn huis onbekende mensen toe te laten en die flink te nemen in mijn badkamer?

Met mijn vingers duwde ik het haakje van het slot af. Ik opende de deur en kwam terecht in een Finse sauna.

Het witte douchegordijn zat dicht. Ik hoorde het soppende geluid doorgaan.

Dit was raar. Ik stond amper een halve meter verwijderd van mijn broer die een onbekende aan het nemen was.

Ik trok het douchegordijn met een ruk open.

Ik zag de blondine met uitgelopen make-up en neptieten met haar benen wijd met haar rug leunend tegen de muur aan staan. Boven haar hing de douchekop waarvan de straal richting de zijkant was gedauwd.

Nathan stond tussen haar benen in ‘m erin te rammen met zijn witte billen uitgestoken naar achteren. Als een baviaan.

Naast hen stond een dikke vent die ik uit de kroeg herkende als dat Star Wars figuur. Zijn lichaam was bedekt met een tapijt vol borsthaar. Hij zat aan zijn lul te sjorren.

Ik wist niet wat ik moest denken. Ik had nooit gedacht dat de douche een perfecte plek voor een trio was.

Ik stond daar twintig seconden te kijken van verbijstering zonder dat ze mij opmerkten. Toen ik bij zinnen kwam zei ik:

‘Sorry dat ik stoor hoor.’

Zij slaakte een gil. Jabba The Hutt bleef aan zijn piemel rukken. Nathan zei tegen me: ‘Gast, wat doe je.’


Volg Psycho killer op Facebook en Instagram

photcredit: Lastnightsparty.com