Hier ben ik mee bezig:

Bekentenissen uit het ondergrondse
Ik ben meer dan 200 mini-verhaaltjes aan het maken van rond de 250 woorden. Ik publiceer ze op psychokiller.eu, via mijn dagelijkse en wekelijkse mail en mijn social media accounts.

Daily darko
Ik ben een dagelijkse mail begonnen per januari 2021. Elke dag een tekst. Ook maak ik elke dag een spraakberichtje. Abonneren kan vanaf 4 euro per maand of 40 euro per jaar. Check petje.af/tomsondarko voor alle extra's die erbij komen.

Nieuwe roman 2021 'Lieve vreemdeling'.
M'n dagelijkse lezers hebben er al stukjes van gezien. Ik ga de eerste versie van mijn nieuwe roman komende maanden verbeteren, zodat het daarna door kan naar mijn taalnazi's. En dan naar de drukker 👀.

Schrijven en inspreken nieuw Charlie verhaal
Ik ben bezig met een luisterverhaal met niemand minder dan Charlie in de hoofdrol. Vanaf augustus te beluisteren via o.a. Spotify en Apple. Check Spotify en Apple. Geen van beiden? Check dit.

Door corona op pauze gezet:

Workshops
Ik wil graag andere creatievelingen helpen hoe ze zich online als creatieveling kunnen presenteren en hun werk online kunnen verkopen. Ik heb jarenlang ervaring als contentmarketeer/growth hacker via m'n werk en als blogger met psychokiller. Dit wordt een kleinschalig op fysieke locatie betaalde workshop. Als je interesse hebt, kan je je het beste aanmelden voor de geheime mailclub. Daar zal ik meer informatie geven.

Ze volgt me niet terug - hardcover editie
Ik werk aan een hardcover-versie en er komt een e-book versie aan.

Laatst ge-update: 20 juli 2021