Ik ben in 2011 begonnen met psychokiller. Ik heb het altijd rondom mijn 40-urige werkweek (en later 32-urige werkweek) heen gepland. In maart 2020, net voordat de corona-crisis begon, heb ik mijn baan opgezegd en vanaf april ben ik fulltime psychokiller-er. Ik geef mezelf een jaar om er van te kunnen leven. Succes naar mezelf toe.

Hier ben ik mee bezig:

Daily darko
Ik ben een dagelijkse mail begonnen per januari 2021. Elke dag een tekst. Ook maak ik elke dag een spraakberichtje. Abonneren kan vanaf 4 euro per maand of 40 euro per jaar. Check petje.af/tomsondarko voor alle extra's die erbij komen.

Nieuwe roman Ze gingen samen het toilethokje in.mp4 (2020)
11 november 2020 is die uitgekomen. Bestel hier. Ik ga het volledige eerste deel van mijn boek Ze gingen samen het toilethokje in.mp4 wekelijks op mijn blog  publiceren. Elke maandag.

Nieuwe roman 2021
M'n dagelijkse lezers hebben er al stukjes van gezien. Ik ga de eerste versie van mijn nieuwe roman komende maanden verbeteren, zodat het daarna door kan naar mijn taalnazi's. En dan naar de drukker ­čĹÇ.

Dagelijkse spraakberichten op Spotify en Apple
Ik maak dagelijkse spraakberichten. Twee dagen in de week voor iedereen te luisteren. De andere dagen alleen voor abonnees. Check Spotify en Apple. Geen van beiden? Check dit. Ik ga komende maanden spraakberichten maken met simpele tips en trucjes hoe om te gaan met een paniekaanval, gepieker, liefdesverdriet, angst, etc. Ik ben geen psycholoog of dokter, maar inmiddels wel ervaringsdeskundige. Hahahahahaha (lach van zelfmedelijden).

Door corona op pauze get:

Workshops
Ik wil graag andere creatievelingen helpen hoe ze zich online als creatieveling kunnen presenteren en hun werk online kunnen verkopen. Ik heb jarenlang ervaring als contentmarketeer/growth hacker via m'n werk en als blogger met psychokiller. Dit wordt een kleinschalig op fysieke locatie betaalde workshop. Als je interesse hebt, kan je je het beste aanmelden voor de geheime mailclub. Daar zal ik meer informatie geven.

Ze volgt me niet terug - hardcover editie
Ik werk aan een hardcover-versie en er komt een e-book versie aan.

Laatst ge-update: 20 maart 2021