Ik ben in 2011 begonnen met psychokiller. Ik heb het altijd rondom mijn 40-urige werkweek (en later 32-urige werkweek) heen gepland. In maart 2020, net voordat de corona-crisis begon, heb ik mijn baan opgezegd en vanaf april ben ik fulltime psychokiller-er. Ik geef mezelf een jaar om er van te kunnen leven. Succes naar mezelf toe.

Hier ben ik mee bezig:

Nieuwe roman
Ik ben mijn derde roman (Na Vrouwen die Charlie haten en Ze volgt me niet terug) aan het afronden. Verwachte verschijningsdatum: oktober/november.

Nieuwe blogreeks Charlie
Charlie op kantoor aan het schrijven. Over Charlie die het kantoor op stelten zet. Sinds 19 januari 2020 verschijnen ze online.

Workshops
Ik wil graag andere creatievelingen helpen hoe ze zich online als creatieveling kunnen presenteren en hun werk online kunnen verkopen. Ik heb jarenlang ervaring als contentmarketeer/growth hacker via m'n werk en als blogger met psychokiller. Dit wordt een kleinschalig op fysieke locatie betaalde workshop. Als je interesse hebt, kan je je het beste aanmelden voor de geheime mailclub. Daar zal ik meer informatie geven.

Ze volgt me niet terug - twee jaar editie
In het najaar van 2020 bestaat 'Ze volgt me niet terug' twee jaar. Ik werk aan een hardcover-versie en er komt een e-book versie aan.

Laatst ge-update: 20 april 2020