Ik ben in 2011 begonnen met psychokiller. Ik heb het altijd rondom mijn 40-urige werkweek (en later 32-urige werkweek) heen gepland. In maart 2020, net voordat de corona-crisis begon, heb ik mijn baan opgezegd en vanaf april ben ik fulltime psychokiller-er. Ik geef mezelf een jaar om er van te kunnen leven. Succes naar mezelf toe.

Hier ben ik mee bezig:

Daily darko
Ik ga een dagelijkse mail beginnen vanaf 2021. En door met dagelijkse spraakberichten. Maar het komt wel met een prijs. 4 euro per maand of 40 euro per jaar. Voor die spraakberichten krijg je een geheime link naar je favoriete podcast. Als je met abonnement stopt, stopt ook de toegang tot dat. Ik zet ook al mijn mails op een site achter een slotje. Zodat je alles kan teruglezen. En m'n mail archief van afgelopen jaren zet ik er ook op. Plus korting op m'n webshop. En misschien toegang tot een persoonlijke afgesloten instagram account.  Check petje.af/tomsondarko

Nieuwe roman Ze gingen samen het toilethokje in.mp4
11 november is die uitgekomen. Bestel hier.

Dagelijkse spraakberichten op Spotify en Apple
Ik maak dagelijkse spraakberichten tot het boek uit is gekomen. Check Spotify en Apple. Geen van beiden? Check dit.

Nieuwe blogreeks over het jaar 2020
Kan iemand zich nog oud & nieuw herinneren dit jaar? De wensen die we uitspraken? De types die zeiden: ik doe niet aan nieuwe voornemens? Degene die zei: dit jaar ga ik echt stoppen met [vul zelf maar wat in]. Ik heb een verhaalreeks geschreven als herinnering aan dit jaar. Per augustus 2020 elke maandag een nieuw verhaal. Check het hier.

Mini-geschiedenis psychokiller
Misschien is dit voor jou overbodig, misschien niet, maar ik besef dat je niet de hele dag aan psychokiller of Tomson Darko of charlie west denkt. Ik besef ook dat je niet precies meer weet wanneer of waarom je me ooit bent gaan volgen. Ik wil je daarom graag het verhaal vertellen van psychokiller. Waarom ik het ben gaan doen. Wat ik met de stalkers heb gedaan. Waar ik de inspiratie vandaan haal. Wat ik zou doen als ik Charlie's verhalen zou gaan verfilmen. Ik ga je het zo eerlijk mogelijk vertellen zonder gene of schaamte. Ik ga het ook niet publiceren op Facebook of Instagram of mijn blog. Dit is iets tussen jou en mij, in je mailbox. Verschijningsdatum: rondom september. Als je interesse hebt, kan je je het beste aanmelden voor de geheime mailclub. Daar zal ik meer informatie geven.

Ze volgt me niet terug - twee jaar editie
In het najaar van 2020 bestaat 'Ze volgt me niet terug' twee jaar. Ik werk aan een hardcover-versie en er komt een e-book versie aan.

Door corona op pauze get:

Workshops
Ik wil graag andere creatievelingen helpen hoe ze zich online als creatieveling kunnen presenteren en hun werk online kunnen verkopen. Ik heb jarenlang ervaring als contentmarketeer/growth hacker via m'n werk en als blogger met psychokiller. Dit wordt een kleinschalig op fysieke locatie betaalde workshop. Als je interesse hebt, kan je je het beste aanmelden voor de geheime mailclub. Daar zal ik meer informatie geven.

Laatst ge-update: 16 november 2020