Over psychokiller

Ik ben Tomson Darko en schrijf essays, korte verhalen en romans over gevoelens waar niemand over praat.

Op psychokiller.eu (waar je nu zit) ben ik in 2011 begonnen met verhaaltjes schrijven over Charlie. In 2020 heb ik mijn baan opgezegd en leef ik volledig van mijn boekverkoop en mijn engelen.

De beste manier om mijn werk te volgen is mijn wekelijkse mail of luister naar mijn podcast πŸŒ™ In slaap vallen met melancholie van Tomson Darko.

Als je me wil steunen:

Mini-projectjes

Dit zijn een aantal mini-projectjes die ik doe of heb gedaan.

  • Schrijf je gevoelens op πŸ‘‰πŸ» Mini-tips voor de schrijvers onder ons. Of je nu een dagboek bijhoudt, gedichten maakt of verhalen schrijft.
  • In gesprek met je ziel πŸ‘‰πŸ»Ik ben een techniek van psychotherapeuten Hillman en Thomas Moore op het spoor gekomen om via het papier in gesprek te gaan met je eigen ziel en zo gevoelens uit je verleden te verwerken. Ik leg het je in een aantal e-mails uit.
  • Als je in een dip zit πŸ‘‰πŸ»Acht e-mails over wat somberheid en melancholie je brengt.
  • Wat vindt je onderbewustzijn eigenlijk van jou? πŸ‘‰πŸ» Luister naar deze quiz en kom binnen tien minuten erachter hoe je onderbewustzijn over jou denkt. Pen en papier bij de hand (of je notitie-app).
  • 🩸 10 dagen bloeden met Darko (πŸ”’) πŸ‘‰πŸ» Als je graag een schop onder je kont wilt om meer te schrijven, doe dan mee met de '🩸10 dagen bloeden'-uitdaging van Tomson Darko.
  • Sombere hitsigheid πŸ‘‰πŸ» Sombere hitsigheid is een verhaalreeks over vijf huisgenoten en hun worsteling met somberte en hitsigheid.

Stuur me een brief of appje

Je kan me altijd appen via 06-44796441. Of stuur me een lange e-mail. Dan stuur ik een lange e-mail terug. tomson@darkomail.nl.

Of stuur me een brief.

Adres:
Zandlaan 14 UNIT 8501
6717 LP Ede

Volg me op Facebook en Instagram en TokTik.

Ik heb ook Twitter en Pinterest. En je vindt me op Spotify en Apple podcasts en andere podcastaanbieders.

Boeken