Dus jij wilt weten waar deze website eigenlijk echt over gaat...

Of hoop je hier te lezen wie achter al die geschreven woorden zit?

Wie al die plaatjes selecteert en of die persoon nog vrijgezel is of niet?

Ik kan je vertellen dat dit geen fanclub van de Talking Heads is en dat je je behoefte aan Scandinavische moord&doodslag-verhalen ergens anders uit moet halen.

Psychokiller is in 2011 begonnen als blog over ondergrondse feestjes en eenzame meisjes. Het is nog steeds een blog, dat soms over ondergrondse feestjes gaat en bijna altijd over eenzame meisjes (en jongens).

Op psychokiller lees je de woorden van Tomson Darko en soms van anderen.

De eerste vijf jaar gingen alle blogverhalen over Charlie. Hij organiseert illegale feesten in Utrecht onder de naam Psycho killer. Dit wordt verteld in episodes (weblink archief).

In maart 2016 verscheen de eerste roman. Het boek 'Vrouwen die Charlie haten'. Het boek is een verlengstuk van de blogs, maar ook prima zonder deze voorkennis te lezen.

13 maanden na publicatie is het boek 1.000 keer verkocht.

In december 2016 is de reeks digital love gestart. App-gesprekken tussen Merlijn en Noor. Merlijn zit vast in zijn relatie met Charlotte. Noor wil graag nog een keer zijn maîtresse zijn.

Deze reeks is in een paar maanden tijd door meer dan 30.000 mensen gelezen. In de zomer van 2017 is digital love gestopt. De drie episodes plus episode 4 (niet online verschenen) zijn gebundeld in een boek en e-book.

In september 2017 is een nieuwe reeks gestart. Zeven. Over Juliette en haar worsteling om het leven weer op te pakken nadat haar vriend na zeven jaar de relatie heeft beëindigd.

Sinds januari 2017 verschijnen er ook verhaaltjes online die geschreven zijn door lezers en volgers van dit blog. Je vindt ze onder de titel 'de eerste keer'.

Af en toe worden de geschreven teksten in posters en op kaartjes gedrukt. Check de shop.

De beste manier om op de hoogte te blijven wat hier gebeurt, is per WhatsApp en e-mail. Algoritme vrij. Geloof me, Facebook en Instagram laten je niet alles zien...

Volg psychokiller op Facebook en Instagram.

Wil je zelf betrokken zijn bij psychokiller? Praat en denk mee in de psychokiller club. Iedereen is welkom.

Ik heb ook Twitter en Pinterest.

Of mail me op psychokillerblog@gmail.com. Per post kan ook. Geen grap. Postbus 4050, 3502HB, Utrecht.