Als je wil weten wat ik NU aan het doen ben, ga naar mijn Nu-pagina toe.

Dus jij wilt weten waar deze website eigenlijk echt over gaat...

Of hoop je hier te lezen wie achter al die geschreven woorden zit?

Wie al die plaatjes selecteert en of die persoon nog vrijgezel is of niet?

Ik kan je vertellen dat dit geen fanclub van de Talking Heads is en dat je je behoefte aan Scandinavische moord&doodslag-verhalen ergens anders uit moet halen.

Psychokiller is in 2011 begonnen als blog over ondergrondse feestjes en eenzame meisjes. Het is nog steeds een blog, dat soms over ondergrondse feestjes gaat en bijna altijd over eenzame meisjes (en jongens).

Op psychokiller lees je de woorden van Tomson Darko.

De eerste vijf jaar gingen alle blogverhalen over Charlie. Hij organiseert illegale feesten in Utrecht onder de naam Psycho killer. Dit wordt verteld in episodes (weblink archief).

Ik heb drie romans geschreven:

Een blogreeks gebundeld in een boek:

De boeken zijn prima zonder voorkennis van de verschenen blogs te lezen. Wel komen er dezelfde personages in voor.

Dagelijkse e-mails en dagelijkse spraakberichten

Sinds 2021 stuur ik elke dag een e-mail. Over naar bed gaan met iemand die je niet mag. Je eenzaam voelen in een club vol mensen. Over de toxiciteit van je eigen perfectionisme. De drang naar ontsnappen in drugs, verre reizen en daten. Over de leegte die we soms allemaal voelen, maar waarover we niet met elkaar praten. Verwacht mini-essays, persoonlijke anekdotes, proza, fictie en motivatie. Ook spreek ik dagelijks spraakberichten in. Over zelfmedelijden, mijn worsteling met perfectionisme, impact vs. geld en hoe je jezelf slim kan promoten op Instagram als creatieveling zonder je een smerige verkoper te voelen.

Je krijgt toegang tot deze e-mails en spraakberichten als je fan of superfan van me wordt.

Ga naar https://petje.af/tomsondarko/

Als je niet zo goed weet wat je kan verwachten, schrijf je dan in voor de wekelijkse e-mail of luister naar mijn wekelijkse spraakberichten (gratis). Het is dat, maal zeven. Ga naar www.tomsondarko.nl

Shop en mij volgen

Af en toe worden de geschreven teksten in posters en op kaartjes gedrukt. Check de shop.

De beste manier om op de hoogte te blijven wat hier gebeurt, is per WhatsApp en e-mail. Algoritme vrij. Geloof me, Facebook en Instagram laten je niet alles zien...

Volg psychokiller op Facebook en Instagram.

Ik heb ook Twitter en Pinterest. Al doe ik daar vrij weinig mee.

Je kan me altijd mailen me op psychokillerblog@gmail.com. Of stuur me een brief.

Adres:
Zandlaan 14 UNIT 8501
6717 LP Ede

Kamer van koophandelnummer: 67075622