#40. Ritme is een danser

Op de tonen van Snap fluisterde Nik in mijn oor: ‘Als dit een afscheidsfeestje is van mijn oude leven, ben ik je dankbaar!’ De discolichten verblindde kort mijn ogen. De bass maakte me doof voor andermans gelul. Ik keek Nik aan. Hij pakte me bij mijn schouder en ging met zijn mond naar mijn oor: ‘Martijn zei dat jij dit hebt bedacht om hier naar toe te gaan. Naar Berlijn. Om te vieren dat ik een nieuw leven inga.’ Hij nam afstand van me en begon met zijn armen heftig te bewegen op het ritme v

Sluiten Yes! Gelukt. Aanmelding geslaagd voor psychokiller.
Sluiten Ja! Geweldig! Het is je gelukt.
Sluiten Welkom teurg! Inlog geslaagd.
Sluiten Success! Je account is actief. Je hebt toegang tot alle posts.
Sluiten Success! Your billing info is updated.
Sluiten Billing info update failed.

Om de week geheime bekentenissen van Tomson Darko in je mailbox