Een persoonlijke bekentenis via e-mail

  • Ik verstuur een keer per week een e-mail met mijn laatst verschenen blogs.
  • Ik verstuur een keer per twee weken persoonlijke bekentenissen over mijzelf. Over schrijven, over het leven, over m'n motivatie, over m'n boeken. Het is een soort geheime mailclub. De meest intieme e-mails publiceer ik nergens anders. Ik verstuur het eenmalig en daar blijft het bij.

Wil je net zoals 3.500 andere mensen ook op deze maillijst staan? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter.

Email subscription form header
psychokiller mailservice
Je hebt twee opties: ontvang elke week een e-mail als er een nieuwe blog online staat. En/of meld je aan voor de geheime mailclub. Ik verstuur je dan een keer per twee weken persoonlijke bekentenissen over mijzelf. Ik publiceer het nergens anders. Doe je mee?
Wat is je e-mailadres?*
Wat is je voornaam?*
Deze e-mails wil ik ontvangen*

Please enter all required fields Click to hide
Correct invalid entries Click to hide

Laten we appen dan

Elke zondag verstuur ik één berichtje via WhatsApp wat er afgelopen week online is verschenen op m'n site. Het is geen groepschat. Gewoon één op één contact.

Doe dit en doe het goed:

  1. Voeg het nummer 06-44796441 toe aan je contactpersonenlijst
  2. Stuur vervolgens 'confetti AAN' met je voornaam naar mij of klik op deze link
  3. Verwijder dit nummer nooit en te nimmer uit je adresboek. Anders ontvang je geen appjes.

Als je er geen zin meer in hebt, app je me met de zin: 'Het is UIT'.