Ik stuur je graag e-mails. Daar heb ik alle ruimte voor mijn verhalen. Je kiest zelf waar je voorkeur naar uitgaat. Of je kiest beiden.

  1. Ik verstuur een keer per week een e-mail met mijn laatst verschenen blogs. Het is geen nieuwsbrief. Je krijgt het volledige verhaal in je mailbox.
  2. Ik verstuur een keer per twee weken persoonlijke bekentenissen over mijzelf per e-mail. Over hoe ik schrijf, over hoe ik het leven ervaar, over m'n verloren liefdes, over m'n boeken. Het is een soort geheime mailclub. De meest intieme bekentenissen per e-mail. Ik publiceer het nergens anders. Ik verstuur het eenmalig en daar blijft het bij. Doe je mee?

Wil je net zoals 4.000 andere mensen ook deze e-mails ontvangen? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter of volg deze link.

psychokiller mailservice
Je hebt twee opties: ontvang elke week een e-mail als er een nieuwe blog online staat. En/of meld je aan voor de geheime mailclub. Ik verstuur je dan een keer per twee weken persoonlijke bekentenissen over mijzelf. Ik publiceer het nergens anders. Doe je mee?
Wat is je e-mailadres?*
Wat is je voornaam?*
Deze e-mails wil ik ontvangen*

Please enter all required fields Click to hide
Correct invalid entries Click to hide