Soms heb je te veel gedronken en wil het niet meer lukken

Soms heb je te veel gedronken en wil het niet meer lukken

Ik had nee moeten zeggen. Dit had ik niet mogen eisen van mijn lichaam en geslacht. Ik was nu al buiten adem. Ik voelde nauwelijks wat. Ik kon me niet meer concentreren. Ik ging nooit klaarkomen. Dit was een afgang.

Ik lag bovenop Ria die met haar ogen dicht in de volgorde van het alfabet alle klinkers aan het hijgen was. Ik stootte ‘m er hard in om überhaupt nog iets te kunnen voelen. Het leek de samenvatting van mijn leven wel. Het geilde haar alleen maar op. Haar borsten bewogen als een pudding heen en weer. Mijn Duitse helm was uitgebatst. Na twee keer was het genoeg. Plus vanochtend toen ik me twee keer had afgetrokken op Brandy Taylor. Dit ding had zijn limiet. Ik had een limiet.

Hoe ging ik dit tactisch brengen bij psycho girl Ria? Hoe kon ik faken dat ik klaar was gekomen zonder dat ze keihard aan mijn ballen ging trekken tot er iets uitkwam? Wanneer kwam zij in godsnaam eens een keer klaar? Hoe hard moest ik ‘m erin dauwen voordat zij überhaupt iets ging voelen? Waarom eindigde ik altijd met een psycho girl?

Ik keek naar haar bewegende borsten om me op de seks te concentreren. Ik kreeg koppijn van mijn eigen bewegingen. Haar betoog over alles wat Psycho killer niet was had me koppijn bezorgd. Het was alsof ik mijn eigen cynische donkere kant hoorde. Ik kende haar woorden maar al te goed. Ik had het vaak zelf gedacht. Om het vervolgens te negeren met een flesje bier.

Een gil verstoorde de sekspartij. Het leek op een teken van God. Het kwam van de gang. Ik keek Ria aan die door bleef hijgen. Nog een gil. Ria opende haar ogen. Ik hield op met bewegen. Iemand schreeuwde de naam Ria. Gebonk op de deur. Thank God.

‘Ria’, schreeuwde iemand. ‘De wc. Vieze slet dat je bent. De wc loopt over, kankerwijf.’
Ria keek me ziedend aan. ‘Dat wijf is gek. Godverdomme, ga van me af.’

Ik haalde ‘m eruit en stapte uit bed.

‘Fucking hell. Dat wijf is echt gek’, zei Ria. Ria liep naakt naar de deur en smeet ‘m open. ‘Wat moet je, kutwijf.’

Winnie stond ziedend tegenover haar: ‘De wc loopt over. Er drijven vijf condooms in. Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je die condooms niet door het toilet moet spoelen.’

‘Hoe vaak moet ik nog zeggen dat jij gewoon een smerig jaloers maagdelijk kuthuisgenootje bent.’

‘Fix die plee. Het blijft maar overlopen, graftak. Fix dat kut ding!’

Ria duwde Winnie aan de kant en stormde de kamer uit.

Ik haalde het condoom van mijn lul af en smeet ‘m in de hoek. Ik deed de roze badjas aan en liep toen richting de badkamer.

De twee dames stonden schreeuwend tegenover elkaar terwijl het toilet overliep met vies geel water.

Dit was mijn leven geworden.

Dit is een voorpublicatie van het boek Vrouwen die Charlie haten

Het eerste Psycho killer boek: Vrouwen die Charlie haten. De paperback is verkrijgbaar via webshop Psycho killer