Op haar kamer kwam ik tot besef dat seks hebben met iemand betekent dat je haar zwanger zou kunnen maken

Op haar kamer kwam ik tot besef dat seks hebben met iemand betekent dat je haar zwanger zou kunnen maken

Ria was niet zo van de romantiek. Ze woonde in een zijstraat van de Nobelstraat aan de rand van de binnenstad in een meidenstudentenhuis.

Ze stond naast haar tweepersoonsbed toen ze in een moordend tempo haar zwarte shirt, haar blauwe jeans en haar bh uitdeed. Twee stevige perfect ronde borsten met grote donkerbruine harde tepels stonden me aan te staren. Toen deed ze haar zwarte string uit en keek ik naar haar kale kut. Haar schaamlippen staken rommelig naar buiten.

Ze keek me zaadvragend aan. Die blik die de vrouwen in de film Magic Mike hadden terwijl ze staarden naar die goddelijke mannenlijven. Ik knoopte mijn overhemd los en deed mijn knoop open. Langzaam. Ik had geen haast. Ik had geen goddelijk lijf.

‘Ben je bang om je lul te laten zien of zo?’, vroeg ze met een ondeugende glimlach.

Ik keek naar een megaposter die boven haar tweepersoonsbed van Johnny Depp liggend op bed met Kate Moss. Ik knikte naar hem. ‘Je legt de lat wel hoog met deze poster.’

Ria kroop op haar knieën op bed met haar kont in mijn richting gestoken. Ze gleed met haar hand langs haar schaamlippen. ‘Schiet je op? Ik ben aardig nat. Als je me neemt, mag jij naar Kate Moss kijken. Dan kijk ik naar Johnny Depp. Oké?’

Ik deed mijn broek en onderbroek uit. Zij kwam echt tot leven als ze naakt was. Als een vampier die bloed rook. Het maakte me licht ongemakkelijk. Ik was niet zo van de uitbundige seks met meiden die ik nauwelijks kende. Het mocht allemaal wel wat liever.

Een beetje meer aandacht voor elkaar, daar ging
niemand dood aan.

Toch?

Fuck it. Ik wilde haar kapot neuken. Ik wilde haar billen zien bewegen als ik in haar zat. Ik wilde aan haar haren trekken en vieze woorden in haar oor schreeuwen. Ik wilde met mijn vingers als een vishaak in haar vagina glijden en mijn duim in haar kont dauwen. Als een bowlingbal.

Ik pakte een Durexcondoom uit mijn portemonnee en scheurde met mijn tanden de verpakking eraf als een leeuw die een impala uit elkaar trok met zijn kaken.

Ik was er klaar voor. Dit mens moest flink genomen worden. De zogenaamde Charlie-doctrine. Hierna zou ze nooit meer iemand anders willen. Ik ging haar de nacht van haar leven geven. Ik keek haar aan als een Apple-gekkie in een Apple-store in New York. Ze trok een bezorgd gezicht.

‘Zou je dat wel doen?’, vroeg ze me. ‘Je weet net als ik dat je dat condoom niet nodig hebt.’

‘Want.’

‘Dat gevoel. Het bewijs dat je je kunt voortplanten. Het bevestigt je mannelijkheid.’

‘Ik wil helemaal geen bevestiging van mijn mannelijkheid door jou zwanger te maken’, zei ik.

‘Waarom zou je een kind van me willen? Ik ken je niet eens.’

‘Geen idee’, zei Ria zwoel. ‘Je arrogantie, je koele blik, je gebrek aan empathie. Ik wil geen man die over tien jaar het kind komt claimen, alsof het een verlate belastingaangifte van drie jaar eerder is. Ik wil een kind zonder de man erbij. Dat lijkt me wel modern. Jij bent een geschikte zaaddonor.’

‘What the fuck Ria’, zei ik.

‘Heb je dat condoom al om of wat?’
Ik keek naar mijn eigen geslacht. Het hing halfslap naar beneden. Alsof het de Nederlandse vlag op 4 mei was. Ria liet zich plat op haar bed vallen, keek achterom en zag mijn 4-mei-penis.

‘Ach jongen. Moet ik even mond-op-mond-beademing geven?’

Ze rolde van het bed af en ging toen op haar knieën zitten, trok het condoom van mijn pik af en nam ‘m in haar mond. Ze bewoog haar hoofd hard heen en weer en zoog flink aan mijn eikel. Het deed pijn.

Ik streelde over haar wang en zat aan haar paardenstaart. Toen trok ik daar aan. Ze liet met mijn lul in haar mond een kreun horen. Toen deed ze met haar ogen gesloten haar hoofd naar achteren en zag ik haar lange slanke hals terwijl mijn eikel op haar kin balanceerde.

Dit was geil.

‘Je bent een vreemde’, zei ik.

‘Neuk me, Charlie’, kreunde ze en begon opnieuw aan mijn piemel te zuigen. ‘Neuk me’, zei ze ditmaal met haar mond vol. ‘Nmweuk me, mweuk me, mwleuk me.’

Dit ging te snel. Het gevoel was intens. Pijnlijk en lekker tegelijkertijd. Ik sloot mijn ogen om haar niet te zien. Ik probeerde de prikkels te dempen.

Deze chick was psycho. Ik mocht niet klaarkomen. Zo kon ik haar nooit de Charlie-doctrine geven.

‘Niet zo snel’, zei ik nog. Maar het was al te laat. Met een korte kreun liet ik het komen. Vulkaan Etna was hier niets bij.

Ria keek me teleurgesteld aan. Toen spuugde ze met een smerig gezicht alles uit op haar hand, pakte een handdoek van haar stoel vandaan en veegde haar hand schoon.

‘Sorry’, zei ik.

‘Denk maar niet dat ik klaar met je ben, jochie.’

Dit is een voorpublicatie van het boek Vrouwen die Charlie haten

Het eerste Psycho killer boek: Vrouwen die Charlie haten. De paperback is verkrijgbaar via webshop Psycho killer