#9.21. Met wie ik graag seks zou willen hebben

#9.21.	Met wie ik graag seks zou willen hebben

Rob kwam niet. We aten in een restaurant in de buurt van de Grote Markt wat. Toen verliet Rosalie ons. Ze ging een bevriend model bezoeken in Anderlecht.

Teleurstellend.

Om de moeder van Kurt niet eenzaam achter te laten, besloten we terug te gaan naar het huurappartement en daar wijn en Belgische biertjes te drinken.

Het werd een avond voor de tv waar we naar Franstalige zenders keken. Na twee bier had ik geen zin meer om door te drinken. Om 0.30 uur ging iedereen naar bed.

Toen ik in het stapelbed lag met Hugo boven me, vroeg ik me af wanneer Rosalie thuis zou komen en of ik dan toevallig naar het toilet moest, zodat we elkaar op de gang konden ontmoetten. Zij in haar modieuze jurk, ik in mijn onderbroek.

Rosalie heb ik niet thuis horen komen. Wel Rob. Rond 2.00 uur ‘s nachts. De stappen van een man waren duidelijk te onderscheiden van het geluid van een vrouw.

Een kwartier later hoorde ik een bed ritmisch bewegen en af en toe zelfs een kreun van de moeder van Kurt.

Mijn vader liet ons gezin al snel in de steek. Het geluid van seksende ouders was mij bespaard gebleven. Tot dit moment. De moeder van Kurt… Dat dikke lichaam van haar. Bah.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd en mijn ogen opende keek ik in het gezicht van Hugo maar dan op de kop. Ik vroeg me af hoe hij met dat mollige lichaam van hem zo lenig kon zijn om van het bovenste stapelbed zijn lichaam in een houding te krijgen dat hij mij kon zien.

‘Je praatte in je slaap’, zei hij. ‘Rosalie’ zei je, vijf keer achter elkaar.’

‘Echt?’

‘Nee man. Het was onverstaanbaar wat je zei. Ik heb gedroomd over haar vannacht.’

‘Over wat.’

‘Dat Rosalie gehuld in zwarte ondergoed en BH op een tweepersoonsbed aan het springen was. In slow motion. En dan bewoog ze met die heupen naar beneden en weer naar boven. Als een dansweging. Alsof ze aan het skiën was.’

‘Ik wou dat ik zulke dromen had’, zei ik.

‘Zou je haar niet willen neuken? De hele nacht lang? Ik wel. Ik zou haar de hele nacht lang willen neuken.’

‘Is ze vannacht thuisgekomen?’ Vroeg ik.

‘Nee. Volgens mij niet. Zou ze wel met een vriendin hebben afgesproken? Ik denk dat ze een mannelijk model bedoelde. Een garçon. Een neukertje in Brussel. Zo’n Vlaamse god.’

‘Hoe laat is het’

‘7 uur.’

Ik deed mijn ogen dicht en besloot weer te gaan slapen.


Mis niets. Ontvang het volgende verhaal direct in je mailbox

< Vorig bericht


Volg Psycho killer op Facebook, Twitter, Instagram