‘Het was wel opwindend, hoe ze haar onderbroek uittrok,’ zei Hein.

‘Onderbroeken zijn heel opwindend,’ zei ik. Terwijl ik me afvroeg wat ik smeriger vond: Hein chips zien eten of dat wijf zien pissen.

We gingen weer zitten. Ik nam een slok van mijn Pepsi.

‘Dat meen je hè? Over die onderbroek,’ zei Hein.

Ik haalde mijn schouders op. Onderbroeken waren fucking sexy. Niets strings of dingen van kant. Gewoon normaal ondergoed.

Ik twijfelde of Hein de juiste persoon was voor dit soort geheime verlangens. Toch had ik weinig te verliezen in Groningen. Deze stad was gemaakt voor het delen van mijn geheimen.

‘Ik zat eens als tiener op een trapveldje met wat vrienden uit te rusten,' zei ik. 'Ze stond met haar rug tegen het hek aan. Te kijken naar het basketbalveldje wat naast ons voetbalveldje bevond. Ik kon haar gezicht niet zien. Ze had prachtig lang blond haar en een prachtig slank figuur. Ze droeg een blauwe rok. Ik weet niet of ze het zelf in de gaten had, maar haar rok was helemaal omhoog gekropen. Ik kon haar witte onderbroek zien. De hele minuut lang was ik de enige die het zag. Het was fantastisch.’

Hein keek me op een aparte manier aan. 'En toen,' zei hij.

‘Toen gooide dus een vriendje van me zijn scheur open dat we haar onderbroek konden zien. Een beetje zoals jij net deed. Ze schrok er zo van dat ze in een veel te snelle beweging weg wilde lopen. Ze had niet in de gaten dat haar onderbroek voor een klein stukje vast zat aan dat hek.’

‘Oké,’ zei Hein.

‘Dus scheurde haar onderbroek volledig uit. Het viel zo van haar lichaam af, toen ze weg sprintte.’

‘In de blote kont ging ze weg?’

‘Nee, de rok had ze nog. Die hingen mooi over haar billen heen.’

‘En toen.’

‘Niets.’

‘Wat. Je bent haar onderbroek gaan opzoeken?’

‘Ik ben later die middag in m’n eentje teruggekomen en heb haar onderbroek aangeraakt ja.’

‘En aan geroken?’

‘Ja.’

‘Gatverdamme Charlie! Je bent echt maf. Een onderbroekenfetisjist. Dirty old men. Een: Wat is er misgegaan in jouw jeugd. Twee: Waarom vertel je mij dit.’

‘Hey, laat me. Ik ben een mens. Met verlangens. Naar ondergoed. Kan toch?’

‘Waar rook het naar?’

‘Zweet en urine.’

‘Jij bent echt smerig. Gatverdamme Charlie. Hoe oud was je?’

‘Twaalf.'

‘Bah.’

‘Onderbroeken zijn gewoon sexy,’ zei ik toen maar.

Mis niets. Ontvang het volgende verhaal direct in je mailbox

< Vorig bericht Volgend bericht >