#13.14 Vingerverven in de discotheek

#13.14 Vingerverven in de discotheek

Het smaakte zo goed. Ik moest mezelf in de hand houden. Deze gasten. Hun maffe opmerkingen. Hun vage humor. Ik wilde zo graag nog één. Ik kon geen rondje missen. Jethro had zoveel geld. Hier moest ik van genieten. Het smaakte zo lekker.

Luke had een slachtoffer op de dansvloer gevonden. Een dun meisje met blond piekhaar.

Niet lelijk, als de lampen uit waren.

Jethro had gelijk. Hij had een mojo. Bij lelijke wijven.

Als een roodborstje dat haar kuikens eten gaf, was hij haar aan het aflebberen. Jethro en Karel namen selfies bij het zoenend stel. Niet dat het ze stoorde. Ze zaten in een soort bubbel. Oneindig lang.

Luke zat met zijn hand bij haar rug onder haar shirt. Zij zat met haar hand in zijn broek, bij zijn kont.

Jethro was zo dronken dat elke dansbeweging leek op een man die met één been de marathon van Rotterdam aan het hinken was. Vreemd aangezicht.

Karel had wel wat moves in huis, alleen hij wilde de wereld laten zien dat hij nonchalant was. Dus had hij zijn handen in zijn broekzak en keek een beetje ongeïnteresseerd rond.

Na het zoveelste rondje bier, ging Karel links van Luke en het meisje staan. Jethro rechts. Ze vroegen of ik een foto wilden maken met Karels telefoon. En dat deed ik.

Jethro deed James Bond na door een pistool met zijn handen te maken die hij als een Pierce Brosman voor zijn kin hield. Karel stond als een gangster from tha hood op de foto met zijn armen over elkaar en zijn rug leunend naar achteren.

Luke en de chick ware zo innig aan het zoenen, dat Jethro met zijn hand over haar buik ging. De twee hadden niks in de gaten. Toen dook zijn hand haar broekje in, op weg naar haar kut. Op de maat van de muziek lachte hij mee met zijn hoofd. Karel kwam niet meer bij. De ogen van Luke en de chick bleven gesloten. Verstrikt in elkaars tongen.

Toen begon Jethro haar te vingeren, op de dansvloer.

Het was walgelijk en smerig en vies en opwindend tegelijkertijd. Op en neer ging zijn hand. En niet te zuinig ook. Ik lachte maar mee en besefte me later, dat hij haar eigenlijk aan het aanranden was.

Na een paar minuten hield Jethro ermee op en rook aan zijn vinger en trok een verheerlijkt gezicht. Karel wilde het ook ruiken en trok toen een smerig gezicht.

Luke en de chick stopte met zoenen en keken mij aan, alsof ze wakker waren geworden uit een honderdjarige slaap. Ik knikte naar hem en besloot maar een nieuw biertje te halen voor mezelf.

Achtervolg me op Instagram

Foto via https://www.instagram.com/filthymouthcreative/