Wat is de prijs van ZE VOLGT ME NIET TERUG en antwoorden op andere belangrijke vragen

1 oktober begint de voorverkoop. Mensen die op de e-maillijst staan, krijgen zondag 30 september per e-mail als eerste de mogelijkheid om te bestellen.

Wat is de prijs van ZE VOLGT ME NIET TERUG en antwoorden op andere belangrijke vragen

Ik heb een aantal antwoorden voor je.

-Update zondag 30 september:
Bestel Ze volgt me niet terug hier.

Update donderdag 27 september 20.00 uur:

-Ik woon (tijdelijk) in het buitenland. Kan ik het boek dan ook bestellen?
Ja. Engeland, Duitsland en België komt er 9 euro verzendkosten bovenop. Voor de andere landen in de wereld 20 euro verzendkosten. Heb je geen ideal? E-mail me! Dan mail ik je de instructie. psychokillerblog@gmail.com.  

-Hoe laat start de voorverkoop?
1 oktober begint de voorverkoop. Mensen die op de e-maillijst staan, krijgen zondag 30 september per e-mail als eerste de mogelijkheid om te bestellen. Omstreeks 19.00 uur. Wil je het moment niet missen? Ontvang een herinnering per e-mail:

Je voornaam:
Je e-mailadres:


-Wanneer kan ik het boek bestellen?
1 oktober begint de voorverkoop. Mensen die op de e-maillijst staan, krijgen zondag 30 september per e-mail als eerste de mogelijkheid om te bestellen. Hoe eerder je bestelt, hoe meer je krijgt.

-Waarom een pre-order?
Dit geeft mij voldoende tijd om alles in te pakken. Als ik 1 november alle bestellingen binnenkrijg, lukt het me nooit om het de volgende dag bij je te krijgen. De pre-order-oktober-maand geeft me genoeg tijd om dit zonder hartkloppingen voor elkaar te krijgen. In ruil voor je geduld beloon ik je met extra gratis dingen. Check m'n post over de details.

-Wanneer komt het boek binnen?
Ik doe mijn best om alle bestellingen 1 november op je deurmat te krijgen. Je krijgt een e-mail met track&trace als het zo ver is.

-Waar kan ik het boek bestellen?
Alleen te verkrijgen in mijn shop via store.psychokiller.eu.

-Niet bij bol.com?
Nee.

-Komt er ook een digitale versie van Ze volgt me niet terug?
Nein. Geen digitale versie dit keer... Piraten dat jullie zijn.

-Hoeveel kost het boek?
19 euro inclusief verzendkosten.

-Kan ik korting krijgen? Ik ben een arme student.
-Sorry. Ik heb 2,5 jaar aan dit boek gewerkt. Een korting voelt echt als een devaluatie van mijn werk. Maar voor degene die het boek in oktober pre-ordert, krijgt extra dingen erbij. Ook leuk toch?

-Ga je het boek nog signeren?
Alleen de eerste vijftig bestellingen. Sorry. Als ik elk exemplaar signeer, krijg ik nooit de boeken 1 november op je deurmat. Ik werk namelijk overdag. Dan blijft er weinig tijd over om handtekeningen te zetten. Jammer, I know...

-Waar gaat je boek over?
Max denkt nog dagelijks aan zijn ex Lola. Hij denkt dat ze, als de perfecte situatie ontstaat, hem misschien terug wil. Hij krijgt hulp van Noor. Een vrouw die stiekem verliefd op hem is. Over je ex heenkomen is nog nooit zo extreem geweest als dit verhaal.

-Noor?
Ja Noor. Uit Digital love.

-En Charlie dan?
Charlie is er ook.

-Waar gaat je boek echt over?
Over de liefde van je leven verliezen. Over alle adviezen die je dan krijgt van je vrienden en familie dat er meer in het leven is dan die ene. Over dat die adviezen onzin zijn. Over dat je je ex stiekem gaat achtervolgen online, zien wat hij of zij uitspookt. Over dat jaloerse gevoel wat dan opkomt. Over plannen smeden om weer bij elkaar te komen. Over aandacht zoeken bij andere mensen, om dat diepe gemis in je even uit te schakelen. Over aandacht zoeken in peuken, flessen alcohol, Kolonisten van Catan, wiet, mdma, porno, Tinder. Over denken dat het nooit meer goed komt. Om erachter te komen dat het ook nooit meer goed gaat komen. Of toch wel?

-Hoe zie je eruit?
Je weet hoe ik er uit zie. Van binnen. Check al mijn geschreven woorden. Van hoeveel mensen kan je daadwerkelijk zeggen dat je ongeveer weet hoe zijn of haar ziel eruitziet?

-Heet je echt Tomson?
...

Dit zijn twee boeken die ik heb geschreven