DL: I - 5 Ik houd niet meer van je, laat me met rust.

Soms houdt de een meer van de ander dan andersom. Dat is niet erg. Maar please. Zoek me op. Dit is ondraaglijk. Het is zo’n klote gevoel. Ik voel me zo alleen en treurig en zo alleen en het is zo koud en ik wil zo graag vastgehouden worden door iemand en dat moet jij zijn.

DL: I - 5 Ik houd niet meer van je, laat me met rust.

Noor:
19: 00: Je weet pas dat ik besta als er licht op me schijnt. Als je je vinger uitsteekt en me voelt. Niet dit. Dit is niks. Ik kan nu alles zijn en ik ben dus gewoon niks. Je weet het. Je weet het godverdomme. Dus negeer me niet. Zoek me op. Zeg dat je van me houdt.

Merlijn:
19: 15: Ik houd niet van je. Laat me met rust.

Noor:
19: 20: Soms houdt de een meer van de ander dan andersom. Dat is niet erg. Maar please. Zoek me op. Dit is ondraaglijk. Het is zo’n klote gevoel. Ik voel me zo alleen en treurig en zo alleen en het is zo koud en ik wil zo graag vastgehouden worden door iemand en dat moet jij zijn. JIJ. Merlijn. Jij. Het is zo’n mooi woord. Jij. Al die puntjes boven de streepjes met een kromming.
19: 22: Je bent speciaal en ik weet niet waarom, maar het moet gewoon zo zijn dat ik je ontmoet heb en weet dat ik een beter mens ben als jij naast me staat. Dat ik meer mezelf durf te zijn. Dat ik durf te dansen, mijn mening durf te geven en gewoon eens een keer niet bezig ben met wat anderen van me vinden en hoe anderen naar me kijken. Jij.
19: 23: Maar ja. Jij hebt iemand anders, ook al zeg je dat je bij mij wilt zijn. En soms ook niet en dat doet pijn en voelt ook weer bevrijdend en dan zeg je weer dingen zoals dat ik bijzonder ben en je niet kon slapen omdat je aan mij moest denken en dan en dan en dan... Denk ik dat het allemaal goed komt. Dan lees ik je zinnen elke keer opnieuw. Paar keer per dag en dan fantaseer ik over een appartement en over hoe wij samen de hond uitlaten of zo. Dan denk ik dat je het meent en vervolgens doe je niks. Want jouw woorden zijn altijd maar woorden. Je doet nooit eens wat. Lul dat je bent.

Merlijn:
19: 24: Sorry.

Noor:
19: 24: Ik leef in jouw schaduw.

Merlijn:
19: 24: Sorry.

Noor:
19: 25: Soms twijfel ik wel eens welk jaar het nou is. Als iemand me het vertelt, zijn we een jaar verder dan ik dacht. Alsof ik… Ik weet niet… Ben blijven hangen of zo. In het moment dat ik jou ontmoette en alles anders werd en tegelijkertijd eigenlijk alles hetzelfde bleef.

Merlijn:
19: 26: Je wilt dat toen wij wat “hadden” voor eeuwig kon doorgaan. Is het niet?

Noor:
19: 26: Nee. Gewoon. Ik weet niet. Ik besef soms niet in wat voor tijd we zitten of zo. Ik weet niet.

Merlijn:
19: 26: Hmm. Sorry dat ik het zeg.
19: 26: Maar het enige wat het allemaal speciaal maakte, was dat ik Charlotte had. Dat stiekeme gedoe, het geheimhouden. Het maakt gewoon dat je dingen intenser hebt beleefd en je daar met genoegen aan terugdenkt.

Noor:
19: 26: Nee, Merlijn. Ga nou niet alles dood beredeneren voor mij. Alsjeblieft niet nu.

Merlijn:
19: 27: Het is gewoon beter dat we elkaar met rust laten. Je moet niet deze herinneringen met mij delen. Dat is niet goed voor het verwerkingsproces. Van jou en mij. Je weet waarom we gestopt zijn en dat was überhaupt jouw initiatief. Een juist initiatief, snap je?

Noor:
19: 27: Kut joch.
19: 27: Echt.
19: 27: Krijg de tyfus en de kanker tegelijkertijd in die smerige ongewassen anus van je.
19: 28: Ik wens je een eenzame kerst en een kut nieuwjaar toe, sukkel.
19: 28: Hoop dat Charlotte ooit eens inziet wat voor lul je eigenlijk bent.
19: 28: Hoe weinig je op hebt met de medemens.
19: 34: Echt.

Dit verhaal komt uit het boek Digital love. De tweede (herziene) druk is sinds 22 augustus opnieuw te bestellen als paperback. Je bestelt 'm hier.

Digital love is eerder als blogreeks op deze website verschenen in 2016 en 2017.


Bezoek mijn store voor boeken en merchandise:store.psychokiller.eu


Volg me via 📞WhatsApp. 1 op 1. Geen groepschat. Als ik wat geschreven heb, app ik je de link.

Doe dit en doe het goed:

  1. Voeg het nummer 06-44796441 toe aan je contactpersonenlijst
  2. Stuur vervolgens 'chlamydia AAN' met je voornaam naar mij of klik op deze link
  3. Verwijder dit nummer nooit en te nimmer uit je adresboek. Anders ontvang je geen appjes.

Als je er geen zin meer in hebt, app je me met de zin: 'Het is UIT'.