#C16. Ik weet niet of liefde ingewikkeld is of dat ik het ingewikkeld maak

Ik had dagen tegen het gesprek op gezien. Ik wilde niet in huilen uitbarsten voor haar neus, nadat ik de woorden ‘laten we ermee stoppen’ zou uitspreken. Ik wilde haar niet zien huilen. Mijn ma had gelijk. Mijn relatie met Yara was een en al onduidelijkheid. Dat lag zoals gewoonlijk meer aan mij dan aan haar. Ze huilde niet eens toen ik het vertelde. Ik ook niet. Yara knikte begrijpelijk. Ze zei: ‘Oké. Dit is het dan. Jammer wel, toch?’ ‘Jammer ja.’ ‘Ik had graag je moeder ontmoet, wel.’

Sluiten Yes! Gelukt. Aanmelding geslaagd voor psychokiller.
Sluiten Ja! Geweldig! Het is je gelukt.
Sluiten Welkom teurg! Inlog geslaagd.
Sluiten Success! Je account is actief. Je hebt toegang tot alle posts.
Sluiten Success! Your billing info is updated.
Sluiten Billing info update failed.

Om de week geheime bekentenissen van Tomson Darko in je mailbox