#C1.4. De mensen die hun vrienden in de steek laten voor de liefde hebben gelijk

‘Ik dacht dat je een feestje had trouwens’, zei Yara in een te kort broekje en hemdje, staand bij het fornuis. ‘Ik kan wel een keer overslaan’, zei ik. Ze leek het niet echt te waarderen dat ik onverwacht voor haar huis verscheen. Maar ze zoende en knuffelde me daarna innig. Ze maakte me romantisch. Ze roerde in een grote pan tomatensoep, gemaakt van haar eigen gekweekte tomaten. Zo’n vrouw was het. Yoga? Check. Tweedehandskleding? Check. Ingewikkelde niet uit te spreken muziek luiste

Sluiten Yes! Gelukt. Aanmelding geslaagd voor psychokiller.
Sluiten Ja! Geweldig! Het is je gelukt.
Sluiten Welkom teurg! Inlog geslaagd.
Sluiten Success! Je account is actief. Je hebt toegang tot alle posts.
Sluiten Success! Your billing info is updated.
Sluiten Billing info update failed.

Om de week geheime bekentenissen van Tomson Darko in je mailbox