#038 Ik heb over je geschreven, op een romantische duistere manier

#038 Ik heb over je geschreven, op een romantische duistere manier

Het is niet fraai wat op mijn papier verscheen. Ik zou het niet eens stout kunnen noemen. Eerder heel vunzig. Maar ook heel lief. Al zouden anderen mensen het wellicht omschrijven als 'psycho'.

Ik denk ook niet dat ik het met je ga delen. Maar ik denk wel dat ik het elke avond voor het slapen gaan zelf ga herlezen. Om deze perfectie aan woorden en zinnen her te beleven, over wat wij zijn en wat ik met jou zou willen doen.

Ooooh. Het is zo bitterzoet. Het is zo over de scheef... Ik zou willen dat ik meer lef had om ook maar iets te laten zien. Een screenshotje. Een zin. Maar deze woorden komen recht uit mijn ziel.

Normaal kan niemand zien wat ik denk. En nu kan iedereen het lezen, als ik het verspreid. Dus ik deel het niet. Ik houd het tussen mij en mijn papier. Ik snap dat het flauw is. Omdat het over jou gaat. Maar toch... Ik kan je wel vertellen wat ik hoop dat er in je lijf gebeurt als je dit leest.

Ik hoop dat je kippenvel krijgt, zo'n arousal in je hoofd dat je ogen laat sluiten. Dat er iets begint te kloppen daar onder je navel. Dat er iets begint te broeien. Vochtige streken...

Dat het je dorstig maakt in je mond. Dat je een verlangen voelt naar mij en je meteen met je handje in je eigen broekje gaat. Want ik kan wel dit zeggen: het is een ode aan wat jij betekent voor mij, wat ik met je zou willen doen om dat te laten zien en hoe dat gaat voelen voor ons beiden. In mijn hoofd is namelijk alles mogelijk. En blijkbaar, nu het op papier staat, leef jij nog meer in mij.

Maar ik ben me bewust dat ook het tegenovergestelde kan gebeuren als ik het je laat zien... En dat is niet wat ik wil. Dan is deze fantasie voor altijd verpest. Dus sorry.

Het enige wat ik tegen je kan zeggen is dat ik over je geschreven heb, op een romantische duistere manier.

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr