#022 Een persoonlijkheid kan je niet neuken babe

#022 Een persoonlijkheid kan je niet neuken babe

Ik hoef slechts met mijn vinger in je mond te gaan om dat te voelen wat ik zo graag zie en proef. Zelfs als je denkt dat je niet wil, heb ik je binnen een tel op de bank met je broek naar beneden (vrijwillig).

Ik weet wat ik moet doen bij jou, als mijn vinger daarbeneden in jou glijdt.

Ik heb je lijf volledig uitgedokterd. Ik weet hoe je het liefste komt. Ik weet hoe je ogen staan als je een niet te negeren dorst hebt naar dat wat mij anders maakt dan jij.

Dus waarom wil je dan verder? Wat maakt het nou dat je wat anders wil? Ik weet dat je niemand gaat vinden dat jouw lijf zo begrijpt zoals ik het begrijp. Je hoeft het niet te proberen om erachter te komen.

Niemand kan die tepels van jou zo bespelen zoals ik het doe met mijn wijsvinger en duim.

Niemand kan je zo onderdanig en veilig laten voelen als ik.

Ik wil niemand anders verwennen. Zelfs niet in mijn fantasie.

Jij bent alles wat ik ooit heb gewenst. En nu ik je heb raak ik je weer kwijt.

Ik wil die leegte in mijn buik en hart niet. Blijf nog even. Laten we het gewoon in het midden laten wat we zijn. Je hoeft nu nog niet verder te zoeken.

Ik streel graag je lippen met mijn tong. Ik spuug graag in je mond (of in je kont) op het moment dat je het niet verwacht.

Je houdt van vies zei je laatst nog tegen me... Dus wat is precies het probleem?

Een leuke persoonlijkheid kan je niet neuken babe...

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via lastnightsparty