#021 Mijn lul wil wel, alleen mijn hoofd niet

#021 Mijn lul wil wel, alleen mijn hoofd niet

'En nou neuk je me hard verdomme', zei ze met de rok omhoog en de billen naar achteren gestoken. De alcohol maakte mijn gedachtegang traag. Ik legde een hand op haar ronde billen. Ze voelden koud aan. Toen wist ik het niet meer zo goed.

'Wat is?' Ze draaide zich om en voelde aan mijn kruis. 'Oeh. Je voelt toch wel wat voor me.'

Ik twijfelde even. Mijn lul zei wat anders dan mijn hoofd. 'Of doe je het liever met condoom?', vroeg ze toen. Ze haalde uit haar handtas een Durex-verpakking. 'Je moet 'm wel zelf om doen hoor.'

Ik zoog de laatste resten uit mijn peuk en gooide die in 't toilet. 'Ik ben niet echt zo'n persoon', zei ik met een dubbele tong en ik scheurde de verpakking open.

'Dat weet ik babe. Maar ook serieuze mensen moeten eens gek doen. Vind je niet?'

Ik ging naast haar staan in plaats van achter haar en leunde met m'n hoofd tegen de muur aan met m'n ogen gesloten en een opengescheurd pakje durex in mijn hand. 'Ik kan dit niet. Dit. Hier. Het geluid buiten. De mensen. Ik kan 't niet', fluisterde ik.

'Moet ik je pijpen dan?'

Ik zei niets meer, want 'nee'-zeggen was niet een woord dat ik snel over mijn lippen kreeg.

'Lul.' Zei ze toen en ze opende de toiletdeur en liep naar buiten. Een dronken gast kwam binnengestapt terwijl ik m'n hoofd tegen de muur hamerde.

'Vind je 't erg als ik ga zeiken hier?', zei hij schor.

'Ga je gang', zei ik al kopstotend. 'Zeik.'

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu