#020 Maar ik heb wel diepgang. Dat zie je toch?

#020 Maar ik heb wel diepgang. Dat zie je toch?

We kunnen gaan wandelen. Of een filmpje opzetten. We kunnen praten over de ongelijkheid van welvaart. Of onderzoeken of er echt een verschil zit tussen jouw sekse en mijn sekse. Of gewoon, nou ja, zoenen?

Het is niet dat ik het ga proberen. Want jij bent nog te verdrietig van je ex. En ik ben een goede vriend en goede vrienden zijn er voor elkaar. Dus sta ik elke avond aan je deur. Zodat je je niet alleen voelt.

En hoewel je me nog nooit heb aangeraakt. En toen ik zei dat je heel mooi was, antwoordde je met 'je bent zo schattig', heb ik toch hoop. Want we passen best wel goed bij elkaar.

The Big Lebowski laat ook jou heel hard lachen. Elke keer weer. En jij houdt van Lana zoals ik van Lana houd. Je verdiept je graag in onderwerpen waar ik me in verdiep. Kunnen we in de toekomst via onze gedachten met elkaar praten? Wie heeft JKF nou echt vermoord en wat als dit leven een grote simulatie is zoals in The Matrix?

Ik kleed me niet zoals je ex-geliefden. Ik denk niet eens dat ik het zou kunnen, zo uitgesproken. Maar ik heb wél diepgang. Ik denk wél meer na dan anderen. Dat is toch ook wat telt? Dat zie jij toch ook wel in?

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr Alexander Shark