#018 Ik wil graag je loverboi zijn

#018 Ik wil graag je loverboi zijn

Hier. Een lijntje om de harde kanten ervan af te halen. Hier een knuffel, omdat ik van je houd. Nee, dat kan je beter niet eten. En dat al helemaal niet. Nee, met die persoon kan je beter niet appen.

Je moeder kan je beter negeren. Ga eens op de weegschaal staan?

Dit truitje kan je beter weggooien. Hier, kijk eens wat ik voor je heb gekocht. Heus niet te kort.

Ik heb een vriend die je vanavond moet zien. Oh, je hoeft niets te doen wat je niet wil. Morgen heb je een afspraak met een kennis van me.

Wees nou maar gewoon lief. Hier, neem een shotje, daar fleur je van op.

Hier, een zakdoek, voor je je make-up verpest. Kijk, speciaal voor jou in Parijs gekocht. Wat doet deze persoon in je telefoon? Blokkeer hem. Ook al was het je buurjongen van vroeger. Blokkeer!

Hier, zakdoek, voor je je make-up weer verpest. Vanavond zie je twee vrienden. Geen zin? Dan maak je maar zin. Hier. Een lijntje. Hier, een pilletje. Neem nog een shotje.

Je weet toch dat ik van je houd? Sorry, dat was niet per se mijn bedoeling. Hier, probeer het wat te bedekken met make-up, oké?

Je weet toch dat ik het beste met jou voor heb? Soms moet ik dingen doen die niet fijn zijn, maar ik bedoel het goed. We doen het samen. Voor onze toekomst.

Kom, niet huilen nou.

Kijk. Dit komt uit Barcelona. Doe is aan. Staat je vast goed. Je hoeft trouwens niets te doen wat je niet wil hè vanavond?

Maar je gaat mijn vrienden toch niet teleurstellen toch? Je gaat mij niet teleurstellen hè? Je gaat jezelf toch niet teleurstellen?

Doe nou maar gewoon. Maar alleen als je het echt wil.

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr Polaroid Playboy