#016 Oh, ik heb slechts een obsessie voor je

#016 Oh, ik heb slechts een obsessie voor je

Je hoeft niet veel bij me te doen om een obsessie op te wekken in mijn hoofd. Een knipoog is voldoende en ik verzin dingen over jou die je eigenlijk niet wilt weten.

Ik kan gerust twee uur lang naar al je IG-foto's kijken. Als jij reageert op mijn berichtjes, reageer ik op die van jou.

Een foto van jou, naakt, is niet per se het ultieme doel, maar het windt me wel op, dat het kan gebeuren, om je beter te begrijpen. Om iets te zien wat anderen niet snel zien.

Afspreken hoeft niet per se direct van mij, maar het zou uiteindelijk wel fijn zijn om toch van die obsessie af te komen. Want het is niet dat ik per se een obsessie heb voor jou, maar eerder van het beeld dat ik van je heb.

Ik maak je groter in mijn hoofd dan dat je ooit in het echt zou kunnen zijn. Dus als de realiteit zich aandient, ligt het niet aan jou, maar volledig aan mij.

Dan dooft mijn obsessie. Als een nachtkaars... Dan begint weer de honger naar een nieuwe onbekende uitvergroting.

Ik ben niet wat anderen zeggen dat ik ben. Ik doe het niet voor de seks. Ik doe het niet voor de aandacht. Ik doe het voor de thrill van het onbekende.

Ik heb de ander nodig, als spel in mijn hoofd. Elke keer weer een andere chemie. Een andere uitkomst.

Het is een never ending story. Ik wil niet eens dat het te echt wordt. Ik haat echt. De realiteit is teleurstellend. Mijn fantasie niet...

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr