#007 M'n eenzaamheid oplossen via de telefoon

#007 M'n eenzaamheid oplossen via de telefoon

De tv aanzetten om vervolgens te verdwalen in oppervlakkige gesprekken op Tinder en WhatsApp. Tijd laten verdwijnen alsof ik het nooit echt nodig heb gehad. Met een zwaar hoofd en vermoeid lijf in bed stappen.

Nog een keer mijn favoriete apps afgaan om de ongelezen berichten te negeren. Nog een keer kijken of de wereld al vergaan is in een nieuwsapp.

Welterusten wereld. Morgen een nieuwe dag vol uitdagingen. Morgen een nieuwe avond vol bankgehang met de tv aan en de telefoon in mijn hand. Want dat is wat mijn ontspanning nu is. Opgaan in een scherm. Verbonden zijn met iemand, terwijl ik mijn volle blaas én droge keel negeer.

Mijn eenzaamheid proberen op te lossen via een telefoontje. Vroeger gingen ze naar de hoeren of naar de kroeg. Nu hoef ik slechts een connectie te hebben met mijn wifi-router.

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr Maéva Lecoq