#006 Zing. Slik. Snuif. Spuit. Neuk. Drink en bedonder.

#006 Zing. Slik. Snuif. Spuit. Neuk. Drink en bedonder.

Ik rook niet omdat ik weet dat ik er eerder aan dood kan gaan (I know...). Ik rook juist omdat het me levend laat voelen. Een dikke fuck you naar die aflopende klok van het leven.

Als ik de slaap skip, mijn lever flink test en mijn longen verbrand, voel ik me juist meer levend in plaats van sneller stervend.

Dan heb ik de controller in handen van het spelletje genaamd ikzelf, in plaats van dat iemand anders aan de knoppen zit.

Het is mijn cheatcode om dit alles minder zwaar te maken. Je weet wel. Omhoog, omhoog, beneden, beneden, links, rechts, links, rechts, B, A, Start. Het houdt dit alles dragelijker. Dat wat die zure volwassen mensen ergens onderweg zijn vergeten.

Je kan het gewoon elk gewenst moment intikken: 'rosebud'. Even ontsnappen van die gedachten. Echte verbondenheid voelen met anderen.

De uren waar we overdag zo weinig van hebben, staan juist in de nacht ter beschikking aan ons allemaal.

Zing. Slik. Snuif. Spuit. Neuk. Drink en bedonder. Nu nog harder: Zing. Slik. Snuif. Spuit. Neuk. Drink en bedonder. Niet zonder ons. Niet zonder ons. Niet zonder ons.

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr Wang.Wei