#005 We houden allemaal van vieze praat

#005 We houden allemaal van vieze praat

Ze appte de zin: wat ben je aan het doen?

Ik antwoordde: niet voor je ogen bestemd. Zei zij: waar denk je aan dan? En ik zei: aan hoe je huid voelt.

Zij: oh?

Ik: Hoe dat zou zijn, je lichaamsgeur in mijn neus. En hoe zwoel je lippen zijn.

Ze antwoordde met: welke lippen bedoel je? En ik stuurde een fuckboi-emoticon terug. Daarna vroeg ze: Wel interessant dit. Wat denk je nog meer?

Ik antwoordde: hoe je billen zijn als ik er in knijp. Hoe ze bewegen als ik er tegen aan kom met mijn heupen. Hoe slank je polsen zijn en hoe dat eruit ziet als ze dezelfde beweging maken als die ik nu maak met mijn pols. Daarna bleef het antwoord uit. Ik tikte in: ben je er nog?

Ze zei: ja, sorry, raakte verzeild in mijn boerderij. Hay day. Maar vertel verder. Wat denk je nog meer.

En toen zei ik: aan hoe je tepels smaken. En of ik m’n gezicht erin kan laten verdwijnen tussen die twee van jou. Maar vooral hoe je het liefst komt en wat voor geluid je dan maakt. Daarna vroeg ik: raak je opgewonden van mijn woorden?

En ze tikte terug: Oh sorry, niet echt. Vieze praat is niet zo mijn ding. Ik ben meer van the real thing. Ben zo terug. Oké?

#bekentenissenuithetondergrondse


‘Bekentenissen uit het ondergrondse’ zijn korte duistere rauwe mini-verhalen geschreven door Tomson Darko. Deze bekentenissen worden elke maandag, donderdag en zaterdag gedeeld.

📸 via tumblr @Kava korna