Eerste x: Moos

Eerste x: Moos

Wanneer ik naar het doosje in mijn handen keek, begon mijn hart sneller te kloppen. Mijn been stond op het richeltje tussen het raam en mijn stoel en schudde zenuwachtig op en neer. Door het raam zag ik weilanden vol koeien en schapen passeren. De eindeloze platte groene vlaktes tussen Rotterdam en Amsterdam, tussen mij en mijn eerste grote liefde. Zijn naam was Moos. Moos met z'n warrige haren, gescheurde broeken en harde muziek. We waren beide veertien en hopeloos verliefd op elkaar. De deur van de coupé ging open. Ik stond bij het zien van de conducteur snel op en verstopte me in de dichtstbijzijnde wc. Ik deed de deur niet op slot, want dat zou opvallen. Ik hield mijn adem in. Nog altijd met het doosje stevig tussen mijn klamme vingers geklemd, wachtte ik tot ik de voetstappen aan me voorbij hoorde gaan. Het doosje was aan mij gegeven door mijn vader, bestemd voor mijn moeder, maar meegenomen door mij. Ze hadden geen idee.

Ik liep het station uit. Moos stond op onze vaste plek op mij te wachten. Zijn ouders zouden er dit weekend niet zijn, dus hadden we besloten wat vriendinnen van mij uit te nodigen. Iris, Amy en Bo kwamen een half uurtje later aan met een paar sixpacks bier.

Eenmaal bij Moos thuis en een aantal biertjes en jointjes verder, haalde ik het doosje uit mijn zak, keek de anderen aan en legde het parmantig op tafel. Iris haalde het deksel er af. ‘XTC!’ zei ze verwonderd. ‘Wie doet er mee?’ vroeg ik giechelend van de opwinding. Moos schudde zijn hoofd. De anderen waren wel nieuwsgierig. We slikten alle vier een pil en rookten nog wat hash.

Iedereen was druk met elkaar aan het praten. Alhoewel ik het ontzettend warm had, lag er een dekentje over mij en Moos heen. We zoenden. Steeds heftiger. Steeds intenser. Onze tongen waren in elkaar verstrengeld. Onze lichamen waren één. Het zijne om de mijne. Het mijne om de zijne. Bloedgeil waren we. Ik voelde zijn hand langzaam mijn broek in glijden, zijn vingers zochten zich een weg naar beneden om vervolgens trillend mijn onderbroek in te gaan. Ik was zo ontzettend nat. Ik kronkelde en schoof heen en weer met mijn benen tegen zijn harde penis. Hij liet zijn vingers langzaam bij mij naar binnen glijden. Ik kreunde zachtjes en keek verschrikt op toen ik besefte dat het geluid dat ik net had geproduceerd de rest niet was ontgaan. Ik duwde de hand van Moos weg, maar tot mijn verbazing zeiden de anderen dat we gewoon door konden gaan.

Ik voelde me bekeken, maar ineens maakte het me niets uit. Bekijk me. Begeer me. Ik wilde hier en nu genomen worden, hem in mij voelen. Het maakte al het andere irrelevant. Mijn vriendinnen hadden inmiddels ook hun broek uit gedaan en vingerden zichzelf. Dit aanzicht was zo geil. Ik kronkelde. Ik kreunde alles bij elkaar. Ik voelde Moos zijn pik kloppen, steeds sneller tot hij in me spoot. Toen ik klaar kwam, schudde ik van genot. Ons publiek volgde niet veel later. De volgende vijf minuten was het stil. Iedereen lag in elkaar verstrengeld op de bank en genoot na.

‘Dus, heeft er iemand lange vloei?’ vroeg ik maar om de stilte te doorbreken. Ik trok m'n onderbroek aan en rolde een dikke joint. Ik stak de joint op en ging onderuit gezakt zitten, keek om me heen en vroeg me af of ik voortaan altijd drugs nodig zou hebben om nat te kunnen worden. Ik vroeg me af of ik eigenlijk niet te jong was. Of de jongen die nu Mario Kart aan het spelen was écht de liefde van mijn leven zou zijn. Of mijn moeder boos zou worden. Of ik mijn huiswerk wel had gemaakt. Of ik nog wel geld had voor de trein terug naar Rotterdam. Ik rende naar de wc en kotste alles er uit. Maar wat was het perfect. Mijn eerste keer.

Geschreven door @Vanachtermijn bestaan

Foto via Arnoud Ele

Check meer Eerste x