Eerste x: Mijn tweede jongen

Eerste x: Mijn tweede jongen

Ik voel mijn benen trillen als ik achter Lars de trap op loop. Er is geen tijd meer om na te denken of dit een goed idee is.

Lars had me enkele uren geleden ingepalmd met zijn vieze woorden. En zijn drankjes die maar bleven komen. Zijn stijve piemel schuurde de hele nacht tegen mijn bil. En nu ga ik naar zijn huis. Als de jongedame zonder zelfrespect zoals mijn vader zou hebben gezegd.

Ik ben zenuwachtig. Ik heb alleen met Floris seks gehad.

Toen Lars er twee uur geleden achter kwam dat er maar één iemand was geweest, leek hij vastberaden. Ik moest mee naar huis. En hier ben ik. Het is hem gewoon gelukt.

‘Isa, kom je?’

Lars loopt zijn studentenflat in en gooit meteen zijn jas op de vieze vloer. Lekker dan. Een half uur geleden had ik die jas nog aan, omdat het zo koud was.

‘Wil je wat drinken?’

Ik schud heftig van niet. Meer alcohol kan ik niet gebruiken en van water ga ik ontnuchteren.

Maya had erop gehamerd dat ik met hem mee moest. Ik kon wel wat plezier gebruiken, na maanden mezelf in slaap te huilen vanwege de breuk met Floris.

In de club leek het na drie glazen Vodka-Redbull een geweldig idee.

Lars komt achter me staan en ik voel en lange tong over mijn nek glijden.

‘Ik heb hier heel de nacht naar uitgekeken.’ Dan trekt hij me ruw aan mijn arm mee naar zijn kamer. Ook vies. Jezus, wat ben ik aan het doen?

Hij komt voor me staan en likt zijn lippen. Ik voel hoe hij mij met zijn ogen uitkleed. Hij zegt niks. Waarom zegt hij niks?

Maar dan uit het niets, knikt hij even. Ter goedkeuring, denk ik. En dan tilt hij mij zonder pardon op en duwt me tegen de muur.

‘Word ik echt pas je tweede jongen?’, fluistert hij.

Hij heeft een frisse adem. Gelukkig.

Ik knik gespannen. Hij voelt zich vast trots.

Hij zoent me vol passie. Het is de eerste zoen die we delen. Het is zo lekker dat ik mezelf erin lijk te verliezen. Ik wil dit. Ik wil seks zonder gevoel. Ik wil dat hij me kapotmaakt.

Hij laat me los, geeft me een tik op mijn billen en commandeert me mijn kleren uit te trekken en op het bed te gaan liggen.

Hij blijft me aankijken als ik mijn jurk losmaak en hem op de grond laat vallen. Nog indringender als ik mijn bh loshaak en het moment dat ook mijn string de vloer raakt, lijkt hij hongerig te worden. Ik ga liggen.

De spanning giert door mijn lichaam.

‘Vind je het lekker als ik straks twee, misschien wil drie vingers bij je inbreng tot je zo heftig klaarkomt dat het uit je spuit?’

Ik knik. Ik voel mijn hart zowat uit mijn borstkas springen.

‘Doe eens voor hoe je het graag wil hebben.’

Ik breng mijn vingers voorzichtig naar mijn lippen. Ik kreun zachtjes.

Zijn vingers trillen als hij zijn broek losmaakt. Hij ziet dat ik het zie.

Opeens verandert die lekkere foute man in een klein jongetje.

‘Je bent ook het eerste meisje dat ik meeneem na een avondje stappen.’

Ik glimlach en trek hem naar me toe. Dit is zojuist veel leuker geworden.

Geschreven door @Chiavelli

Check meer eerste x

Limited editie Vrouwen die Charlie haten hardcover versie. Pre-order nu (17 februari worden ze verzonden)