Eerste x: Fuckboys en een fuckgirl

Eerste x: Fuckboys en een fuckgirl

Fuckboys die niet kunnen fucken. Egotrippers met een partyknakworst. Condooms die scheuren, condooms die in je gat verdwijnen, condooms die een week liggen te meuren in je moeders prullenbak.

Jongens die denken dat je lenig bent, jongens die denken dat het geen pijn doet als je je lul er heel hard inramt.

Sperma dat als bolletjesvla die over de datum is in je strot blijft hangen, sperma wat langs je vers geschoren benen sijpelt en hardnekkige vlekken in je lakens achterlaat.

Jongens die niet weten welk gat ze moeten hebben of doen alsof, zodat je wellicht enthousiast roept: ‘Ga maar backstage!’

Ik heb van alles geprobeerd. Maar het was nog geen enkele jongen gelukt.

Zij sloeg haar armen om mij heen, haar rechterhand raakte net mijn borst aan.

Ik wilde zoveel tegen haar zeggen, maar ik wist niet precies wat. Ik begroef mijn bezwete hoofd in haar kussen. Ze mompelde wat onverstaanbaars en viel vervolgens in een diepe slaap.

Ze had meer geblowd dan ik. Ik wilde niet slapen. Ik wilde nog even in het moment blijven hangen. Zij had geen disfuncties, geen afwijkingen. Ze had twee tepelpiercings en alleen oog voor mij.

Ik probeerde heel hard na te denken over wat er net gebeurd was, maar ik kon de eindjes niet aan elkaar knopen. Zo hing ze nog met haar armen om de nek van iemand anders en nu was ze de mijne. Vanaf de seconde dat ik haar zag, wist ik dat het nu of nooit was. Terwijl ze haar winterjas over haar hoofd gooide en nog eens door de ruimte keek, kruiste haar blik de mijne.

Ze reikte voor mijn hand. Haar ogen stonden smekend, alsof ze al maanden naar me verlangde.

Ik kwam voor haar staan, zij kuste mijn wang en zei, ‘Ga je mee?’

Onwetend als ik was, viel ik voor haar charmes. Ik had geen kracht om er tegen te vechten. Ik wilde het ook niet meer. Ik wilde met haar mee. Ik wilde een kans wagen met haar. En dus liep ik achter haar aan de trap op, om vervolgens in een bed met roze lakens neer te ploffen. Haar korte haren raakten mijn gezicht, haar donkerbruine ogen had ze op mij gevestigd.

Onze tongen waren warm toen ze in elkaar versmolten. Haar handen nog koud toen ze over mijn lichaam bewogen. Elke keer als ze te dicht langs mijn string streek, nam ze mijn adem weg.

Ze pakte mijn handen en hield ze boven mijn hoofd. Ze kustte mijn nek. Ik gaf het op. Ze wist wat ze deed. Ik ben gewoonlijk niet te sollen, maar ze wist me te bespelen.

Ik had kippenvel en harde tepels. Mijn hartslag racete omhoog. Mijn ademhaling verstoord door kreunen die mijn keel verlieten.

Mijn hoogtepunt in haar handen. Ik voelde alles tegelijk. Haar vingers. Haar tong. Haar hoofd tussen mijn benen.

Geschreven door: Josephine.
Check haar site: theoverthinking

Check meer Eerste x