#10.11 De foute man in mij

#10.11 De foute man in mij

‘Zo, wat is er met jou gebeurd? Heb je geblowd?’, vroeg Kurt aan me. Hugo en Kurt stonden met z’n twee met hun handen in hun zak aan de zijkant van de dansvloer. Op de dansvloer waren vooral jonge meiden aan het dansen. Volgens mij ergens bij de basketballijnen.

De organisator probeerde een radslag te doen voor enkele vrienden. Het leek nergens op.

Hugo haalde een hand uit zijn zak en pakte uit een schaaltje een handje gezouten pinda’s en liet het toen als een kom in zijn mond glijden.

Geneukt, in het donker’, zei ik. ‘Op een gymkast.’

‘Zei hij arrogant’, zei Hugo met volle mond.

‘Met wie heb je geneukt’, vroeg Kurt terwijl hij om zich heen keek.

‘Yori.’ Ik knikte naar haar. Ze stond bij de dj-tafel om de nek van de dj te hangen.

‘Jep. Een slet’, zei Hugo.

Ik zag Cynthia helemaal alleen staan op de plek waar ze eerst met haar vrienden stond. Ik voelde het in mijn benen dat ik geneukt had. Ik voelde het in mijn ziel: zo’n duf verzadigd gevoel met een vleugje zwaarmoedigheid.

‘Kende je haar of zo’, zei Kurt.

Kurt keek me met een blik aan dat hij het maar een raar gegeven vond. Sinds onze nachten in Brussel keek hij anders naar me. De gespreksstof was op.

‘Ik was vroeger verliefd op haar. Maar de seks viel tegen.’

‘En aan wie lag dat?’ vroeg Hugo.

‘Aan mij.’

Ik voelde de wallen onder mijn ogen branden van de seks. Kurt bleef me aankijken met zo’n verontrustende blik. Ik knikte naar hem terwijl ik naar Cynthia keek. Haar eenzaamheid werkte als een magneet op mij. Ik zou nu Cynthia moeten nemen. Maar wat zou het uitmaken?

Ik had een zwak voor deze meiden. Hun naïviteit en kwetsbaarheid bracht een oergevoel in me naar boven. Ik moest ze beschermen. Ik was de gast die hun moest laten zien hoe de wereld echt werkte. Het waren geen gelijkwaardige relaties, de seks was waardeloos, de gesprekken stoffig. Maar de blik in hun ogen die zo helder en onschuldig waren, bracht een oergeilheid in me naar boven.

Ik wist dat ik ze kon krijgen. Ik was die foute man waar al die brave meiden van droomden. Ik was een van de hobbels die ze in hun liefdesleven moesten nemen voordat ze uitkwamen bij een softe rustige stille jongen die net zo gelijkwaardig waren als zij.

Het enige wat ik nu wilde was voor iemand zorgen.

Dit was waanzin. Dat zag ik ook in Kurts ogen.

Ik had Yori amper een kwartier geleden geneukt. Waarom bleef ik de behoefte hebben om het ook met Cynthia te doen?

Mijn honger was niet te stillen.

Ik zou haar handen vastpakken en haar met een vriendelijke oprechte blik aankijken. Ik zou haar het gevoel geven dat ik geen kwaad in mijn zin had. Ik had al iemand genomen vanavond. Haar maagdenvlies zou veilig zijn. Voorlopig.

Fuck.

Deze gedachtes.

Het sloeg nergens op.

Dit moest ophouden.

Ik maakte mezelf gek.

Ik keek Kurt en Hugo aan.

‘Ik ga naar huis’, zei ik.

‘Je hebt je bitch gehad en je laat ons in de steek’, zei Kurt. ‘Is dat wat onze vriendschap is geworden?

Hij begreep het niet. Ik deed het uit zelfbescherming. Ik moest weg hier. Te veel verleiding. Te veel vrouwen. Een ontembaar gevoel in mijn lichaam.

Ik knikte. ‘Zo ben ik’, zei ik. Ik gaf Hugo een hand. Kurt een knipoog. ‘We appen’, zei ik.


Mis niets. Ontvang het volgende verhaal direct in je mailbox


Volg Psycho killer op Facebook en Instagram