#049 Jij bent niet het antwoord op dat eenzame gevoel

#049 Jij bent niet het antwoord op dat eenzame gevoel

Alcohol laat me mijn diepste verlangens uitvoeren die ik liever niet wil uitvoeren als ik nuchter ben. Want jij bent niet goed voor me. Je houdt me tegen in mijn groei als mens. Je hebt niet per se hetzelfde beeld bij de toekomst als dat ik heb.

Ik ben denk ik nog steeds verliefd op je. Jij ziet mij ook nog steeds staan, maar echt voor me gaan is denk ik niet iets wat nog gaat gebeuren dit leven.

Dus waarom heb ik je gebeld om drie uur 's nachts? Waarom stond ik vorige maand op vrijdagavond plotseling voor je deur? Waarom heb ik je nieuwe foto op IG geliket? En waarom dat hartje van een foto van jou van drie jaar geleden?

Alcohol laat me dingen doen die ik helemaal niet wil. Mijn verlangens zijn niet goed voor me. Ze houden me tegen. Ze vernietigen mijn zelfbeeld. Juist dat beeld dat ik de afgelopen maanden met zoveel moeite heb opgebouwd van mezelf. Wie ik wil zijn. Waar ik voor wil gaan. Dat jij niet het antwoord bent op dat eenzame gevoel. Al die overtuigingen.

In slechts een paar avonden verpest. Ik kan de wijn de schuld geven. Maar dat is denk ik te makkelijk. De enige die ik de schuld kan geven is mezelf. Dus dat doe ik nu. Mezelf haten voor mijn zwaktes.

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu