#047 Geil én onzeker zijn

#047 Geil én onzeker zijn

Ik wil wel. Maar ik durf het niet te zeggen. Nee heb je. Een trauma kan je krijgen. Ik zou gewoon een foto kunnen maken wat ik voel voor haar en dat opsturen? Wellicht opent ze het en snapt ze mijn gevoelens. Snap je? Knipoog-knipoog. Andersom zou ik ook best wel zo'n snap willen krijgen. Dus waarom niet?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto van het meest kwetsbare wat aan mij hangt, zegt meer dan 'ik vind je leuk'. Het is eigenlijk een moderne liefdesbrief. Speciaal voor jou. Hartje. Hartje.

Maar als ze het niet opent, voel ik me niet gezien.

Als ze het opent en ze reageert niet, voel ik me afgewezen.

Als ze reageert met hahaha, voel ik me gekleineerd (letterlijk).

Als ze reageert met een block, ben ik getraumatiseerd.

Dus wat te doen? Ik kan haar IG weer openen en eenzijdig de liefde bedrijven op haar bikini-foto's. Maar ja... Dan voel ik me achteraf weer zo vies.

Ok. Weet je wat? Ik doe het gewoon.

Hier.

Dit is wat ik heb. Dit is wat ik voor je voel. Alsjeblieft. Ik wacht op je antwoord.

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu