#044 Als lust wordt verward met liefde

#044  Als lust wordt verward met liefde

De drang om te snijden in haar bovenbenen om de pijn weg te laten vloeien, stopte toen hij haar kleine briefjes met van het internet vandaan geplukte zoete zinnetjes gaf tussen de lessen door.

Zijn dwangmatig gebruik van een keukenrol om de resten van een zelfmassage op te ruimen, stopte toen hij haar opgewonden blik zag en haar lijf voor het eerst mocht aanraken.

Geen enkel moment samen werd verspild aan de gewone dingen van het leven. Als ze in de stad gingen shoppen, duwde hij haar rok omhoog en drukte zijn lijf tegen dat van haar, in een steeg  achter de ijzeren container van een warenhuis. En in het pashokje van een kledingwinkel ging ze op haar knieën en deed haar ding tot het in haar keel zat.

Bij haar thuis mochten ze alleen beneden op de bank zitten en tv kijken, met een dekentje over de vier benen, zodat zijn hand onopgemerkt tussen haar dijen in kon gaan en hij aan zijn dj-skills kon werken tot zijn vingers waren veranderd in de huid van een opa.

Als ze die periode van de maand te veel bloedde, weigerde hij haar te zien. Dus stelde ze de achteringang voor, om toch die dag in zijn armen te eindigen.

Zij wist dat ze samen oud gingen worden. Een tarotsessie met haar tante had dit zelfs voorspeld.

Hij wist wel beter.

Ook zij wist dat hij wel beter wist. Maar als het in de sterren stond geschreven, moest je ervan uitgaan dat uiteindelijk alles goed kwam.

Alles.

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu