#036 Te dronken om te neuken

#036 Te dronken om te neuken

Ik wil wel. Met jou. Op zich. Als je niet in te fel licht gaat staan. Dan probeer ik minder te boeren en mijn opkomend maagzuur te blijven wegslikken. Als je het niet erg vindt, neem ik er nog even één voor we gaan.

Je vindt het niet oké? Nou. Pech voor jou. Hahahaha. Ik laat me niet commanderen door een vrouw. Als je wil, mag je een slok van mijn glas. Als je wil.

Oké. Nu ben je beledigd. Nu ga je met een andere man praten. Nu doe ik alsof het me niets boeit, hangend aan de bar. Te sippen van mijn glas. Te boeren als een boer.

Nu moet ik alweer plassen. M'n lul stinkt. Misschien kan ik 'm in haar kut schoonboenen straks. Als ze me nog wil. Ze staat daar nog steeds te kletsen en te lachen met die gast.

Ik wil gewoon NEUKEN. Godverdomme NEUKEN.

Je zei als antwoord op mijn vraag je geboortejaar. Maar rekenen is niet m'n sterkste punt. Het heeft me een tijdje gekost voor ik besefte dat ik niet kan rekenen vanavond. Net zoals ik je naam ben vergeten. Iets met een J. En een Y. Misschien moet ik je gewoon Jy noemen. Ha. Jy. Wat een grap.

Je komt weer bij me staan. 'Hé, jy,' zeg ik en vind dit zo grappig dat ik bijna van de bar afglijd van het lachen. Jij vindt het niet grappig. Je denkt dat ik je uitlach. Ik laat je maar even in die waan.

Oh. Je gaat naar huis. En ik dan? Mijn bier is nog niet op. Nu loop je weg. Maar ik moet mijn jas nog vinden, ergens, hier, in de hoek.

Aaah daar. De trap naar de straat toe voelt meer uitdagend aan dan toen ik 'm besteeg uren geleden.

Een peuk. Waar zijn mijn peuken. En waar ben jij...

Ik moet verdomme alweer pissen.

Hier. In de steeg.

Ik kan weer rekenen. 17 jaar. Is dat legaal? Hé. Daar sta je. Voorbij de fontein. Misschien kan ik beter schreeuwen naar je, alleen ik weet je naam niet. Armen omhoog, twee vingers in de lucht! 'Bier!!!!!!!!'

Iedereen kijkt naar mij behalve jij. Nu loop je van me weg en ik weet niet waar mijn fiets staat.

Nu weet ik niet wat ik moet doen. Fiets zoeken of achter je aan lopen.

Fiets of neuken.

Fiets of neuken.

Bier.

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu