#019 Wat als ik me altijd zo blijf voelen?

#019 Wat als ik me altijd zo blijf voelen?

Wat als dit gevoel nooit meer verdwijnt? Wat als ik ME ALTIJD ZO BLIJF VOELEN? Wat als niemand het meer wil horen dat ik me dus zo voel?

Wat als ik de energie niet meer heb om er mee te dealen? Wat als ik te weinig slaap? Wat als ik te veel in bed lig? Wat als ik niet meer uit deze cirkelgedachtes kom?

Wat als ik me weer happy voel en het dan uiteindelijk toch een grote grap blijkt te zijn? Wat als dit een nachtmerrie is en mijn andere leven wacht, alleen niemand maakt me wakker en ik kan het zelf ook niet meer want ik ben het verleerd?

Wat als ik ter plekke zou oplossen in de lucht zoals een suikerklontje in een kop thee? Maar mijn ziel en ogen doen het nog wel en iedereen is me dan kwijt en ik kan aan niemand duidelijk maken dat ik er nog wel ben maar dan onzichtbaar en dat dat heel kut is maar ja ik weet ook niet hoe het gebeurde en of er wel een weg terug is naar een lichaam?

Wat nou als ik er nog wel ben, maar iedereen mij vergeten is? Wat als ik anderen ga vergeten en dus iedereen een vreemdeling van me wordt?

Eigenlijk zijn alle mensen die ik ken al vreemdelingen.

Of ik ben zelf de vreemdeling.

In ieder geval vervreemd van mezelf...

Aaaarg. Wat te doen?

Dit zijn mijn bekentenissen. Je leest meer woorden van mij op papier. Ga naar http://store.psychokiller.eu