Welke bonus heb ik gekregen bij pre-order Ze volgt me niet terug?

Welke bonus heb ik gekregen bij pre-order Ze volgt me niet terug?

Ze volgt me niet terug besteld en benieuwd welke extra's je krijgt? Check hieronder je bestelnummer.

Met een streep erdoorheen zijn vergeven.

Deze extra's gelden alleen bij een pre-order voor 1 november.

Ik verstuur het boek met de extra's omstreeks 1 november.

Nog niet besteld? Doe het hier!

De eerste [getal] bestellingen Krijgen dit Bestelnummers Plus dit
~50x Getekend exemplaar + persoonlijk bericht van Tomson Darko 2837 tot en met 2886 Plus alle onderstaande bonussen.
100x Totebag plus A5-kaart 'Vertel me dat je naakt bent'. Ontworpen door Matthieu Pieters. 2887 tot en met 2936 Plus alle onderstaande bonussen.
400x Twee ansichtkaarten gedesigned door @thisis_gary. Namelijk 'Ik mis je nog steeds' en 'We hebben allemaal een verlangen in ons om naar verlangd te worden’. 2937 tot en met 3236 Plus alle onderstaande bonussen.
500x 'Diep van binnen ben ik gelukkig' A5-kaart. Ontworpen door Matthieu Pieters. 3237 tot en met 3336 Plus alle onderstaande bonussen.
600x De stickers 'verleid me verdomme', 'ze volgt me niet terug', 'verleid me vandaag maar ff niet', 'zit je nou alweer op je phone te kijken?' en 'we worden verliefd op de aandacht die we krijgen'. 3337 tot en met 3439 Plus alle onderstaande bonussen.
750x De stickers 'ik verklein al mijn problemen' en 'ik zat net aan mijn tepel, nu is die stijf'. Onbekend Plus alle onderstaande bonussen.
1200x De stickers 'Ik mis je en tot nooit meer ziens' en 'Ik weet niet of ik je wil zien of dat ik je voor altijd moet vergeten' onbekend Plus alle onderstaande bonussen.
1500x 'Eet weinig, slaap weinig, doe weinig' A5-kaart. Ontworpen door Matthieu Pieters. onbekend Plus alle onderstaande bonussen.
2000x De stickers 'Misschien is geen antwoord ook een antwoord' en 'Verliefd op het idee van jij en ik'. onbekend Plus alle onderstaande bonussen.
2000 + Onbekend onbekend Onbekend

Waarom al die bonusdingen?

Ik hou van bonusdingen. Ik had het vroeger al toen ik een cd kocht en erachter kwam dat in de cd-flap een uitvouwbare poster zat. Hoe vet was dat?

Bij de pre-sale van Vrouwen die Charlie haten (paperback) en later de hardcover en ook bij Digital love heb ik veel extra dingen toegevoegd. Posters, A5-kaarten etc.

Ik wil het dit keer bij ZE VOLGT ME NIET TERUG naar een niveau hoger tillen. Bij een bestelling van het boek krijg je meer dan 10 extra dingen. Er is wel een maar…

Hoe eerder je bestelt, hoe meer je krijgt.

Dus de eerste vijftig bestellingen krijgen meer dan de eerste 100. Etc. etc.

Ik zie dit echt als een manier om mijn meeste trouwe volgers te belonen voor jullie support. Degenen die zonder twijfel direct mijn woorden willen lezen en het boek daardoor meteen bestellen. Dankjewel voor dat!