Na twee en half jaar schrijven, schrappen, schelden, opnieuw beginnen, werken, vroeg op staan, laten liggen, opnieuw oppakken, weer verder gaan, is het me gelukt!

Ik breng 1 november mijn tweede roman uit! Twee en half jaar na Vrouwen die Charlie haten.

Nieuw, origineel verhaal. Nog geen enkele tekst is hiervan online van verschenen.

Behalve dan… Vele Instagram quotes. Direct uit het boek.

Het boek heet ZE VOLGT ME NIET TERUG en je kan 'm hier bestellen.

Waar gaat het over? Max kiest het pad van obsessie om zijn ex Lola terug te krijgen en krijgt hulp van Noor, een meid die op hem verliefd is. Over je ex heenkomen is nog nooit zo extreem geweest als dit.

Het ene moment vind ik dit het beste verhaal wat ik ooit geschreven heb. Het andere moment wil ik het Word-bestand nooit meer openen.

Ik schommel tussen deze twee extremen in.

Afgelopen maanden heb ik met een mensen gewerkt aan het corrigeren van de teksten en het drukklaar maken van het boek.

Ik ben daarvoor elke ochtend om zes uur opgestaan. Zodat ik aan alle correcties kon werken, voor ik naar mijn werk ging.

Yes, I know… Why? Je moet weten, ik ben geen ochtendmens…

Maar het schrijven van een boek gaat niet vanzelf. Een dag heeft maar 24 uur en ik kwam erachter dat ik niet meer zo productief ben ’s avonds na een dag op kantoor. Dus de enige tijdswinst die ik kon behalen was door in de ochtend vroeg op te staan.

Ik moet je zeggen: het voelde heerlijk. Mijn eerste taak die dag stond in het teken van wat ik het liefst deed en het was een perfecte kickstart voor de rest van de dag.

Goed. Nu. Maanden verder ben ik moe. Ik moet nog een hoop doen voor het boek gedrukt is. Ik vind het spannend, ik ben hyped en ik heb er zin in.

We zijn er bijna en ik wil je er nog zoveel over vertellen.

Schrijf je in voor de Ze volgt me niet terug-e-maillijst en ontvang (exclusieve) details over het boek. Je kunt het boek dus hier bestellen.

-TD