Noor:
20:00: Hé.

Merlijn:
20:01: Hé.

Noor:
20:01: Klootzak.

Merlijn:
20:01: Dankje.

Noor:
20:01: Lul.

Merlijn:
20:01: Merci.

Noor:
20:03: Vuile teringlijer. Je bent lager dan laag. Zij is niet het antwoord op dat eenzame gevoel. Zij gaat niet je seksuele fantasieën werkelijkheid maken. Ze is in- en in-saai en zo in- en in-droog van onderen dat als zij een teen in de oceaan zet, de oceaan zich splitst en alle vissen spartelend sterven door zuurstofgebrek. Jij hebt haar niet nodig. Je hebt mij nodig. Of een Charlotte. Maar niet haar. Haar niet.

Merlijn:
20:04: Dank voor je mening. Verder nog iets te melden?

Noor:
20:04: Fucker.
20:04: Je doet dit alleen om mij pijn te doen. Dat is de enige reden dat je bestaat. Dat is de enige manier waarop jij kan ademen. Je hebt een obsessie voor mij.

Merlijn:
20:05: Nope.

Noor:
20:05: Waarom. Waarom dan dit. Waarom doe je me zoveel pijn met dit.

Merlijn:
20:06: Omdat je alles kapot hebt gemaakt van wat ik wilde zijn. Ik had je nooit willen ontmoeten.

Noor:
20:06: Dat neem je terug.

Merlijn:
20:06: Vanaf dat moment wist ik dat ik nooit van je af zou komen. Jij dringt je op in mijn leven. Langzaam. Je hebt m’n relatie met Charlotte verpest. Zij was mijn toekomst. Wij waren de toekomst. Maar nee. Jij bleef daar maar om heen cirkelen. Ik kon niet van je afkomen. Ik bleef maar naar buiten kijken, ik zag je, ik bleef contact zoeken.

Noor:
20:07: Lul niet zo stom.

Merlijn:
20:07: Wat wil je nou horen Noor.

Noor:
20:07: Dat ze je rebound-relatie is. Voor mij én Charlotte.

Merlijn:
20:07: Rebound? Ja. Helemaal gelijk man.

Noor:
20:07: Ik wist het.

Merlijn:
20:09: Flikker toch op Noor.
20:09: Ik ben graag bij Jennie. Charlotte was de liefde van m’n leven. Jij was m’n sweet temptation. En nu heb ik Jennie en dat voelt goed, want ik kan volledig mijzelf zijn. Ik hoef niet bang te zijn dat ik niet goed genoeg ben, dat ik niet knap en aardig en mysterieus genoeg ben. Zij accepteert me volledig om wie ik ben. Daarom gaan jij en ik nooit lukken. Daarom werkte het niet met Charlotte. Ik kon gewoon mezelf niet zijn. Nu ben ik mezelf. Altijd. Dat is belangrijk. Het voelt goed. Het kost geen energie. Ik hoef niet te doen alsof.

Noor:
20:09: Hahahahahahahaha.
20:09: Ja ik heb het altijd al geweten dat je relatie met Charlotte een toneelstuk was voor de wereld.
20:09: Hé succes met jezelf zijn dan.

Merlijn:
20:10: Waarom appen we eigenlijk nog met elkaar.

Noor:
20:10: Ik wil je zien.
20:11: Ik heb zin om te feesten vanavond. Een collega kan niet. Wil jij mijn rebound maatje zijn vanavond?

Merlijn:
20:12: Diepe zucht.

Noor:
20:13: Is dat een nee?
20:16: Nou?
20:19: Doe eens gek.
20:22: Fijne avond dan maar.


Achtervolg me op Instagram. Foto via @sinorox


Vond je dit leuk om te lezen? Mooi. Dit komt uit het boek Digital love. Bestel 'm hier >.