Noor:
19:04: Wil jij mijn Merlijn zijn vannacht?
19:08: En me van achteren nemen zoals hij dat altijd deed? Onpersoonlijk. Met zijn platte hand slaand tegen mijn billen alsof ik een of ander paard was. Aan mijn haren trekken en in mijn oor schelden hoe vies en smerig en lelijk ik ben?
19:08: En wil je dit allemaal filmen met je telefoon, in HD, zodat je het later tegen me kan gebruiken als ik je negeer of net doe alsof je niet bestaat?
22:33: Ik zie wel dat je het leest. Stiekem. In het donker. Vast in je studiekamer, met de lampen uit, om je familie niet wakker te maken, met je hand in je broek. Op en neer. Fap fap fap fap.
22:33: Ik ga je identiteit van je afnemen vannacht. Ik weet dat je me wilt. Ik weet dat je geilt op mijn jonge strakke lichaam dat de perfectie nadert. Niets vergeleken met die hangborsten van je vrouw en die steeds maar groter wordende bovenbenen van haar en haar gebrek aan passie en lust en het gebrek bij jou om je vrouw anders te bekijken dan je zielsmaatje. Ik ga je identiteit van je afnemen vannacht, door het beest in jou los te maken. Je gaat vannacht niet meer nadenken. Je gaat me vannacht vier, vijf keer neuken. Zo vaak dat je lul ongevoelig wordt en het zaad in steeds kleinere inhoud uit je lichaam spuit. En maar op en neer gaan in mijn kut. Lekker soppen.
22:37: Jij wordt een zombie. Jij wordt een neanderthaler. Geen beschaving meer. Geen etiquette. No more mr. Stropdas die alles overdacht en met optimisme zegt en roept.
We gaan dan niet slapen vannacht. Elke minuut dat we bij elkaar zijn voelt als een minuut te weinig. Dat gaan we niet verspillen door simpele dingen als slaap. Want misschien wordt het wel de laatste nacht. Want jij krijgt vast spijt als je vrouw weer je kleren voor de volgende dag klaarlegt of een boterham met kaas voor je smeert omdat je dat zo lekker vindt op woensdag.
22:37: Maar beloof me een ding Christopher. Jij gaat doen alsof je Merlijn bent. Ik ga je Merlijn noemen. Jij gaat me - als een echte Merlijn - behandelen als een minderwaardig seksslaaf. Begrepen? BEGREPEN?
23:00: Dan niet.
23:00: M'n lust neemt af. Als ik ga slapen ben ik morgenvroeg een ander mens. Nieuwe gedachtes, nieuwe fantasieën, andere prioriteiten. Andere prioriteiten. Hoor mij dan. Ik begin als jou te klinken. Nog even en ik ben ook zo'n kantoorslaaf.

Christopher:
0:15: Hé
0:15: Hé!
0:15: Ik sta voor je deur. In de auto. Die zwarte. Met de ronkende motor en de gedempte lampen.

Noor:
0:18: Te laat vriend.

Christopher:
0:18: Kom op. Kom anders even in m'n auto zitten als je bang bent dat je huisgenoten me zien.
0:18: Ik maak me zorgen om je.

Noor:
0:18: Ik ben niet bang voor hun oordeel.
0:18: Je hoeft je geen zorgen te maken.
0:18: Ik zie je staan.

Christopher:
0:19: Waar ben jij?

Noor:
0:19: Bij het raam. Jou aan het bespieden en de politie bellen. Dat er een vreemdeling voor mijn deur staat.

Christopher:
0:20: Kom even buiten dan.

Noor:
0:20: En dan. Weet je vrouw dat je hier bent?

Christopher:
0:20: Boeiend. Ik ben hier toch? Zoals je wenste?

Noor:
0:22: Waarom reageerde je niet op m’n appjes dan eerder vanavond.

Christopher:
0:22: Omdat ik de kinderen in bad aan het doen was en daarna met m'n vrouw een film op Netflix heb gekeken.

Noor:
0:22: Welke film.

Christopher:
0:22: Thin red line.

Noor:
0:22: Ken ik niet.

Christopher:
0:23: Kom je nog? Laat je me binnen?

Noor:
0:23: Nee.

Christopher:
0:23: Want?

Noor:
0:23: Je hebt me genegeerd. Je vindt je vrouw en je Netflix abonnement belangrijker dan pour moi. Dat is niet erg. Ik snap je prioriteiten. Maar nu moet je niet denken dat ik je binnenlaat.

Christopher:
0:24: Kom ff buiten dan. Ik sta voor je deur. Dat is toch al iets? We moeten echt even praten. Dingen lopen uit de hand zo.

Noor:
0:24: Ik denk er even over na.
0:25: Lol.
0:25: Ik heb geen zin in jou.

Christopher:
0:25: Wat, geen zin. Je loopt me de hele avond op te geilen via de app, ik heb een halve avond met een stijve lul tv gekeken zonder dat ik zag wat daar gebeurde. Ik dacht de hele tijd aan jou. Aan ons. Nu. Hier ben ik. Om te bewijzen dat ik je wil. Dat er iets tussen ons is dat zo snel mogelijk bevestigd moet worden.

Noor:
0:25: Scheelt dat je op de terugweg langs de Europalaan komt.

Christopher:
0:25: Ik wil met je praten. Ik wil met je neuken. Ik wil de hele nacht wakker met je zijn. We kunnen naar een hotel gaan. Als je instapt.
0:25: Ik snap je niet. Ik geef je nog tien minuten.

Noor:
0:25: En dan.

Christopher:
0:25: Of je doet de deur voor me open, of je komt naast me in de auto zitten.
0:29: Nog zeven.

Noor:
0:29: Please Christopher. Ga naar huis. Hier valt niets te halen. Het was geen goed idee om je op te geilen. Nu je zo dichtbij bent voelt het niet goed. Nee. Ik wil dit niet.

Christopher:
0:29: Wat houdt je tegen? Je bent vrijgezel. We willen dit beiden. Ik kan je Merlijn zijn, vannacht.

Noor:
0:29: Ik wil dat je gewoon Christopher bent. De manager van een verdieping hoger. De gast die me af en toe coacht en me troost als ik weer eens niet weet wat ik met Cees aan moet.

Christopher:
0:30: Serieus. Je bent een fucked up meisje als je me hier laat staan. Je manipuleert, maakt me in de war, je maakt iedereen in de war. Ik verdedig je niet meer. Je kunt je stage wel vergeten zo.

Noor:
0:30: Printscreen gemaakt. Voor als je het echt doet. Beetje mij willen neuken en anders me van m'n stage afgooien. Wat denk je nou zelf, gek?

Christopher:
0:33: Noor... Ik geef je nog twee minuten.

Noor:
0:33: Je hebt zelf die tien minuten ingesteld. Dus. Ik begon net nog even te twijfelen. Maar als je zo pushy gaat doen ben ik er wel klaar mee.

Christopher:
0:36: Ik geef je nog een minuut.

Noor:
0:36: Christopher.

Christopher:
0:36: Ja.

Noor:
0:37: App jij ook wel eens met Jackie tijdens en na werktijd?

Christopher:
0:37: Zij appt mij wel eens.

Noor:
0:37: Echt? Waren wij toen al aan het appen met elkaar?

Christopher:
0:37: Denk het.

Noor:
0:37: Dat heeft ze me nooit verteld.
0:37: Waarom wil je met Jackie naar bed?

Christopher:
0:37: Zei ze dat?

Noor:
0:38: Lol. Je staat er nog steeds met je auto.
0:38: Waarom wil je met Jackie naar bed?
0:38: En je bent weg.
0:38: Klootzak.


Achtervolg me op Instagram. Foto via @Sebastianhilgetag


Vond je dit leuk om te lezen? Mooi. Dit komt uit het boek Digital love. Bestel 'm hier >.