Jennie:
12:33: Ik heb nooit begrepen waarom sorry zeggen een vorm van zwakte en verlies is. Alsof we zoveel trots halen om gelijk te krijgen. Ik niet in ieder geval. Als sorry nodig is om vooruit te komen, wat maakt het uit?
12:33: Sorry dus.

Noor:
12:33: Voor wat.

Jennie:
12:33: Voor de pijn die je voelt.

Noor:
12:34: Ik voel geen pijn.

Jennie:
12:34: Je moet weten dat ik nooit iets voor Merlijn heb gevoeld. Het ontstond gewoon spontaan. Twee zoekende zielen die bij elkaar troost vonden.

Noor:
12:36: Niets aan jou is origineel. Je kopieert mijn leven, mijn geliefdes, mijn standpunten en zelfs m'n grapjes. Elke facebook-post like je, deel je en geef je commentaar op. Je praat je naar feestjes naar binnen als je weet dat ik daar ben. Wat is het werkelijk wat je wil zeggen tegen me? Want na dit gesprek is het definitief over. Over over. Dan blokkeer ik je en alles en zal ik je nooit meer aankijken of bespreken als ik je ergens ook maar zie staan.

Jennie:
12:36: Doe nou niet zo. Laten we erover praten als normale mensen. Ik weet dat contact zoekt met Merlijn. En dat is helemaal prima. Maar laten wij het dan even echt uitpraten.

Noor:
12:37: Hier valt niet meer over te praten.

Jennie:
12:37: Laten we kopje koffie doen dan.

Noor:
12:37: Jezus Jennie. Het is over na vandaag.

Jennie:
12:37: Oké. Dan zeg ik het maar hier.
12:38: Jij bent verliefd op een geest genaamd Merlijn. Omdat je ooit een keer een tijdje een affaire met hem had. Elke manier van contact die je daarna had verwarde je met liefde en lust. Maar je vroeg je nooit af waarom hij je niet meer wilde zien en waarom je niet meer met hem afsprak.
12:39: Wie is hier nou fucked up? JIJ! JIJ! En maar klagen tegen mij over hem. En maar zeiken en verlangen. Jarenlang. Met Geraldo. Zonder Geraldo. Je bleef maar met Merlijn bezig.
12:39: Ik zeg dit als een goede vriendin van je. Ga verder met je leven. Charlotte gaat verder. Merlijn gaat door. Nu jij nog. Echt. Laat het los.

Noor:
12:39: Jij weet niet wat ik weet over Merlijn en mij.

Jennie:
12:39: Jewel. Merlijn heeft me alles verteld.

Noor:
12:39: Wat fijn dat je obsessie voor mij met hem kan bespreken. Nachtenlang. Tussen het neuken door. Zodat je weet wat ik tussen mijn benen voelde. Een fijne jongen hè. Ben je bevredigd genoeg? Wat is je volgende stap? Mijn moeder bezoeken? Me achtervolgen?
12:39: Jij moet mij eens loslaten. Niet andersom. Stomme kut.

Jennie:
12:40: Dit is zinloos. Je bent onredelijk. Altijd al geweest. Het is oké zo. Ik heb niets meer te vertellen.

Noor:
12:41: Ik hoop dat je op een dag blind en doof wordt en je alleen maar herinneringen hebt om je dagen door te komen.
12:42: Ik hoop dat Merlijn je eens – als die zo dronken is – je keihard in je reet neukt en hij je pijn niet hoort. Ik hoop echt dat je weken niet naar de wc kan gaan.
12:42: Ik wens je zoveel fysieke pijn toe. Echt zoveel.

Jennie:
12:43: Stop hier nou mee. Bedreigen is strafbaar.

Noor:
12:44: Je hebt gelijk. Ik sta hier boven. Veel succes voor jou en Merlijn. Echt. Uit mijn hart. Ik hoop dat jullie baby’s krijgen samen. Heel veel baby’s.


Achtervolg me op Instagram.


Vond je dit leuk om te lezen? Mooi. Dit komt uit het boek Digital love. Bestel 'm hier >.