Digital love II is een vervolg op digital love

Geraldo:
01:00: Denk je wel aan me?
01:00: Ik betwijfel het.
01:00: Houd je wel net zoveel van mij als ik van jou houd?
01:00: Nee hè? Ik heb het idee dat ik meer om jou geef dan jij om mij.
01:00: Je houdt alleen maar van me om de aandacht ik je geef. Je vindt het wel lekker veilig zo, zo’n jongen naast je zijde. Ik ben niets voor je. Helemaal niets. Een tijdelijk verdrijf van liefde. Een gast om de tijd mee te doden tot je afgestudeerd bent en een betere rijkere vent aan de haak kan slaan en mij kan dumpen alsof wij nooit wat gehad hebben.
01:03: NOOIT
01:03: NOOIT
01:05: Ik walg van mezelf. Ik walg van jou. Het is zo fake wat we hebben.
01:10: We hebben al meer dan 10 dagen geen seks gehad. Je bent maar een weekendje bij me blijven slapen. Je wilde niet eens mee naar mijn ouders.
01:13: ELKE KEER ALS IK JE AANRAAK BEANTWOORD JE HET NIET EENS DOOR EEN HAND OP MIJN LICHAAM TE LEGGEN
01:14: Als je geen interesse meer in hebt, zeg het dan gewoon. Laat me niet zo lijden. Niet op deze manier. Je neemt je telefoon niet op. Je negeert al de hele dag mijn sms’jes. Ik ga bijna denken dat je bij die klote Merlijn bent. Want dat is toch “de liefde van je leven”, voor wat dat waard is.
01:16: Puberale gedachte van je. “liefde van mijn leven”. Je bent een puber. Als je ongesteld bent, ben je een naar mens. Dan komt je echte karakter naar boven. Het zijn niet de hormonen die met je hoofd sollen, het is je ware duistere sletterige heksenkarakter van je. Je wordt alleen maar enthousiast als je het woord Merlijn hoort. Je fantaseert over hem als ik je bef. Mij houd je niet voor de gek. Never.
01:17: Naar wijf. Je bent een verschrikkelijk naar walgelijk smerig vies wijf.
01:17: Met je vieze snotjes die je door de kamer heen schiet.
01:17: Bah. Bah. Bah
01:17: En je kutwindjes als ik je van achteren heb genomen en jij me beschamend aankijkt. Inderdaad. Afknapper nummer 1.
01:17: Wijf.
01:17: Met je kutscheet.
01:17: Je bent zelf een kutscheet.
01:18: Ja NOOR. Je leest het goed.
01:19: Je bent in mijn leven gekomen om mij dingen te laten voelen hè? Nare dingen. Over mezelf. Je wilt me kapot maken. Je wilt me pijnigen. Je wilt me stenigen. Van binnen. Je wilt mijn hart breken, weer in elkaar zetten en dan in brand steken. Om het vuur vervolgens uit te pissen met die lelijke buitenschaamlippen van je. Smerig mens. Ik walg van je. Of zoals jij ze noemt: Flapjes en flapdeuren.
01:36: Noor! Ik trek het niet. Een gedachte om zonder jou te leven maakt me kapot van binnen. Ik wil me niet zo voelen. Ik wil niet genegeerd worden. Ik wil wat van je horen. Neem de telefoon op. App me. Mail me. Ook al maak je het direct uit of weet ik veel wat. Laat wat van je horen. Please.
01:38: Ik trek het niet zonder jou. NOOR.
01:39: NOOOOOOOOOR!

Noor:
01:40: Hé.

Geraldo:
01:40: Hé! Je leeft!

Noor:
01:41: Ja sorry sorry sorry sorry. Ik heb je gemist! Wow. Wat een berichten. Ik ga even teruglezen hoor. Wacht ff.

Geraldo:
01:53: Noor?
02:00: Noor?
02:01: NOOR?
03:00: NOOOOOOR! Negeer me niet. Sorry. Sorry voor alles. Sorry dat ik besta. Dat ik me zo voel. Dat ik zoveel om je geef. Sorry. Sorry. Sorry.

Noor:
03:30: Je hebt echt issues gast. Sjezus man. Je weet toch dat ik met Marie in Duitsland zit? De wifi is hier ook niet alles.
03:30: Bovendien heb ik de meest bizarre avond en nacht ever achter de rug.
03:30: Ik ben echt te moe om in te gaan op al je maffe beschuldigingen. We praten later oké? Gewoon niet zo druk maken, oké?

Geraldo:
06:53: Sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry snorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry.

Noor:
06:55: Hé. Goedemorgen. Je raadt nooit wie in hetzelfde hotel zit als ik? 😇
06:55: Merlijn. Lol.

Geraldo:
06:56: Jezus Christus Noor. Maak het dan gewoon met me uit en zeg dat je Merlijn aan het stalken ben. In Duitsland ook! Van alle plekken? Gaat die ook naar Praag of wat?

Noor:
06:56: Relax, relax. Het is echt toeval. Hij zat weer achter me aan, terwijl hij hier met z’n vriendin Charlotte en haar familie is. Ongelooflijk niet? Ik heb hem keihard de waarheid verteld. 😌
06:57: En wie stond er 2 uur ’ s nachts voor mijn hotelkamer te schreeuwen? Merlijn.
06:57: Ik had hem wijsgemaakt dat ik Charlotte alles had verteld over ons verleden. En hij geloofde me ook nog. Haha.
06:58: Ik ga naar de hel denk ik. 😏
06:59: Marie was niet zo heel blij met een schreeuwende Merlijn. Ik heb geweigerd de deur open te doen. Na vijf minuten vertrok die. We vertrekken zo direct liftend verder naar Praag. Weg hier. Voor Merlijn echt doordraait.

Geraldo:
07:00: Ik trek dit niet meer hoor. Altijd maar die Merlijn. Wat denk je nou zelf wat ik hier van moet vinden? Dit is toch niet meer te doen? We moeten echt praten als je thuis bent.

Noor:
07:10: Niet bellen. Ik moet nu inpakken. We praten later.

Geraldo:
07:11: Ik kom altijd op de tweede plaats. Ik kom nooit first. Ik trek het niet meer hoor. Ik ben je vriendje. Alles moet wijken als ik bel. Snap je? Alles.

Noor:
07:14: Stop met bellen! Ik kan nu niet praten. Ik ga offline.

Geraldo:
07:14: Negeer me maar weer voor uren. Onze relatie staat op het spel en je negeert me weer.
07:15: Heks dat je bent.
07:16: HEKS.


Vond je dit leuk om te lezen? Mooi. Dit komt uit het boek Digital love. Bestel 'm hier >.
-----

Foto via @Momokolotus